İlk başlarda sadece karıncalanıyordu ve devam ediyordu. Şimdi ise önce karıncalanıyor belli bir süre sonra bilg kendi kendine res atıyor.
Bilgisayarima sağ tıkla yönet de olay görüntüleyicisinde uygulama hatalarına göz at oyunla ilgili hata varmı ? varsa hangi hata,hatayı bulursak biraz araştırırız belki bir sonuca ulaşırız...
Dediğini yaptım. Anladığım kadarıyla oyunla ilgili bir sorun yok. Listede adını bile görmedim oyunun. Deliricem napıcam bilmiyorum. Yeni ekran kartı almayı düşünüyorum. Başka ne yapabilirim?
İlgilendiğin için çok teşekkür ederim.
Hatanın olmaması işletim sistemiyle ilgili bir sorunun olmaması anlamına geliyor bana.Yeni ekran kartı alırsan düzeliceğini düşünüyorum.Reset atması çakışma olabilir. Ramler çakışabilir.Ama oyun karıncalaştığından dolayı sorunun ekran kartında olduğunu düşünüyorum..
Bende öyle düşünüyorumda yeni bi ekran kartı alırsam ve aynı hatayı verirse kahrolurum. Kesin emin olmak istiyorum. İlgilendiğin için çok teşekkür ederim gerçekten.
Evet arkadaşlar başka önerisi olan varmı?
Yada şöyle bi soru sorayım; Sapphire 2600 pro kullanan ve bir şikayeti olan varmı ?
Çok acil cevap yazın lütfen.
dostum bu tür karıncalanma problemi olan arkadaşlar ekran kartlarını değiştirip sorundan ebediyen kurtuldular...
scorpion_ysc dostum. bana arkadaşlarının aldığı ekran kartlarını söylermisin(marka olarak) ve sorunlu olan ekran kartlarının markalarını?
eski model ekran kartlarıydı onlar. bu arada msi de karakter atlayan ve bozuk görüntüye sebep olan çok ekran kartları gördüm...
Dostum gerçekten çok sağol. Çok teşekkür ederiEğer yeni ekran kartı alırsam seninde etkin olacak emin ol. :D Tek korkum yeni ekran kartı alıp yine aynı sorun çıkarsa o zaman ölürüm işte.:D
arkdasım sapphire hd 2600 pro ben aldım uyusmazlıktanmıdır nedir bi turlu bulamadıgım bi sorun yuzunden 3 aydır uğrasmaktayım.sapphire in kalitesi cok iyi değil soliyim sitesidnden tut direvlerına kadar.benim anakart p5ld2 se 3 gb ram 620 w psu olmasına rağmen titanda bile kasma yapıyor.onceki ekran kartında yapmıyordu o bozulunca bunu aldım.memnun değilim
Açıklaman için çok teşekkür ederim firar_19.
Hala karar veremedim kimi iyi diyor kimi kötü diyor. Kesin birşey yok hala kafamda.
8800GT hariç suanki bütün Nvidia segmentleri 80NM ve 90NM bu yüzden nvidianın alt segment 9xxx serisinin çıkmasını bekle çok daha f/p olucaklar veya atnin 3650 gibi serileri çıkmak üzere onlarda iyi olcaktır almayı düşündüğün ekrankartlarının Benchmark Testlerini Googleda araştır. msi dan uzak dur tavsiyem zotac palit gibi firmalar çok daha iyidir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme