Şimdi Ara

Ekran Kartı Yardım Lütfen (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İlk başlarda sadece karıncalanıyordu ve devam ediyordu.
    Şimdi ise önce karıncalanıyor belli bir süre sonra bilg kendi kendine res atıyor.
  • Bilgisayarima sağ tıkla yönet de olay görüntüleyicisinde uygulama hatalarına göz at oyunla ilgili hata varmı ? varsa hangi hata,hatayı bulursak biraz araştırırız belki bir sonuca ulaşırız...
  • Dediğini yaptım. Anladığım kadarıyla oyunla ilgili bir sorun yok. Listede adını bile görmedim oyunun. Deliricem napıcam bilmiyorum. Yeni ekran kartı almayı düşünüyorum. Başka ne yapabilirim?

İlgilendiğin için çok teşekkür ederim.
  • Hatanın olmaması işletim sistemiyle ilgili bir sorunun olmaması anlamına geliyor bana.Yeni ekran kartı alırsan düzeliceğini düşünüyorum.Reset atması çakışma olabilir. Ramler çakışabilir.Ama oyun karıncalaştığından dolayı sorunun ekran kartında olduğunu düşünüyorum..
  • Bende öyle düşünüyorumda yeni bi ekran kartı alırsam ve aynı hatayı verirse kahrolurum. Kesin emin olmak istiyorum.
    İlgilendiğin için çok teşekkür ederim gerçekten.
  • Evet arkadaşlar başka önerisi olan varmı?

Yada şöyle bi soru sorayım; Sapphire 2600 pro kullanan ve bir şikayeti olan varmı ?

Çok acil cevap yazın lütfen.
  • dostum bu tür karıncalanma problemi olan arkadaşlar ekran kartlarını değiştirip sorundan ebediyen kurtuldular...
  • scorpion_ysc dostum.
    bana arkadaşlarının aldığı ekran kartlarını söylermisin(marka olarak) ve sorunlu olan ekran kartlarının markalarını?
  • eski model ekran kartlarıydı onlar. bu arada msi de karakter atlayan ve bozuk görüntüye sebep olan çok ekran kartları gördüm...
  • Dostum gerçekten çok sağol. Çok teşekkür ederiEğer yeni ekran kartı alırsam seninde etkin olacak emin ol. :D
    Tek korkum yeni ekran kartı alıp yine aynı sorun çıkarsa o zaman ölürüm işte.:D
  • arkdasım sapphire hd 2600 pro ben aldım uyusmazlıktanmıdır nedir bi turlu bulamadıgım bi sorun yuzunden 3 aydır uğrasmaktayım.sapphire in kalitesi cok iyi değil soliyim sitesidnden tut direvlerına kadar.benim anakart p5ld2 se 3 gb ram 620 w psu olmasına rağmen titanda bile kasma yapıyor.onceki ekran kartında yapmıyordu o bozulunca bunu aldım.memnun değilim
  • Açıklaman için çok teşekkür ederim firar_19.

Hala karar veremedim kimi iyi diyor kimi kötü diyor. Kesin birşey yok hala kafamda.
  • 8800GT hariç suanki bütün Nvidia segmentleri 80NM ve 90NM bu yüzden nvidianın alt segment 9xxx serisinin çıkmasını bekle çok daha f/p olucaklar veya atnin 3650 gibi serileri çıkmak üzere onlarda iyi olcaktır almayı düşündüğün ekrankartlarının Benchmark Testlerini Googleda araştır. msi dan uzak dur tavsiyem zotac palit gibi firmalar çok daha iyidir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.