Arkadaşlar gigabyte intel 945 pl-g8 lga775 anakartım var ekran kartı bozuldu bu anakarta uygun aşağı yukarı 100 tl lik ekran kartı önerirmisiniz yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: 466233
Arkadaşlar gigabyte intel 945 pl-g8 lga775 anakartım var ekran kartı bozuldu bu anakarta uygun aşağı yukarı 100 tl lik ekran kartı önerirmisiniz yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Bozulan ekran kartınız neydi ? Anakartınızı bulamadım internette, link verirseniz yardımcı olmaya çalışayım.
VOLAR 1Gb GT220 DDR3 128Bit DVI-HDMI PCI-E Fiyatı: 105,00 TL Bu modeli bulabilirseniz anakartınız destekliyor.
anakartınız 945 çipli ise muhtemelen işlemciniz pd filandır ve ddr2 ram ve pcı e slotu vardır sistemin baya eski düşük pcı e ekran kartlarının hepsi uyar
Bozulan ekran kartınız neydi ? Anakartınızı bulamadım internette, link verirseniz yardımcı olmaya çalışayım.
ati x550 256 mb eski bir ekran kartı fanı bile yok yardımcı olursan sevinirim
arkadaşlar önerileriniz için teşekkürler bi sorum daha olacaktı bu kartlar için bu powerin değişmesi gerekirmi powerim 300 watt
sadece görüntü vermek içinse ucuz birşey takabilirsiniz 5450 gibi