Şimdi Ara

Ekran Kartı Yardımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni bir ekran kartı almak istiyorum ama anakartıma uyar mı uymaz mı bilmiyorum.Bu konuda da hiçbir fikrim yok.

Sistem
    --------------------------------------------------------------------------------

Üretici MICRO-STAR INTERANTIONAL CO.,LTD
    Model MS-7373
    Toplam sistem belleği miktarı 2,00 GB RAM
    Sistem türü 64 bit işletim sistemi
    İşlemci çekirdek sayısı 2

Sapphire Amd HD4850 1GB 256Bit GDDR3 (DirectX 10.1) PCI-E 2.0 x16 Ekran Kartı (11132-58-20G) Buda almak istediğim ekran kartı sizce uyar mı ? veya benim anakarta uyan 256 bit sağlam ekran kartı tavsiye edebilir misiniz ?

Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar hepinize şimdiden teşekkür ederim.

• Ekran kartın pci slota sahip alacağın kartta da bu slot varsa uymamak gibi bir sorun olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

Ekran kartın pci slota sahip alacağın kartta da bu slot varsa uymamak gibi bir sorun olmaz.

Valla hocam ekran kartı bilgilerinide verdim var mı yok mu benim pek bir bilgim yok

Sapphire Amd HD4850 1GB 256Bit GDDR3 (DirectX 10.1) PCI-E 2.0 x16 Ekran Kartı (11132-58-20G) Ekran kartı bu.Yani siz uyar diyorsunuz hocam öyle mi ?
  • 4850 mi alacaksın senin kasadaki nedir?anakart modelini bie yazabilirdin ama muhtemelen pci almanda bir sakınca olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 22 Ekim 2012; 0:52:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

4850 mi alacaksın senin kasadaki nedir?anakart modelini bie yazabilirdin ama muhtemelen pci almanda bir sakınca olmaz

Hocam Ana kart modelim ilk mesajda belirttiğim gibi MS-7373 Şuanki benim ekran kartım ise ; ATI Radeon X1200 Series (Microsoft Corporation - WDDM) Everestte falan w7 pc özelliklerinde bu yazıyor ama kasanın içindeki ekran kartımın üstünde Msi nx8400gs - TD256E yazıyor karışık bi durum nasıl böyle bende bilmiyorum.

Pek fazla durumum yok hocam hani alırım uymaz çok büyük sıkıntı olur kesin bir cevap çıktığı anda alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AhmetOrtakci -- 22 Ekim 2012; 3:14:13 >
  • Usta, kart uymasına uyarda işlemcin kötüyse darboğaz olabilir veya guc kaynagin yetmezse sikinti cikabilir. Tüm sistemi yazarsanız iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayınalpbey

Usta, kart uymasına uyarda işlemcin kötüyse darboğaz olabilir veya guc kaynagin yetmezse sikinti cikabilir. Tüm sistemi yazarsanız iyi olur

Ekran Kartı Yardımı

Böyle hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: AhmetOrtakci

quote:

Orijinalden alıntı: sayınalpbey

Usta, kart uymasına uyarda işlemcin kötüyse darboğaz olabilir veya guc kaynagin yetmezse sikinti cikabilir. Tüm sistemi yazarsanız iyi olur

Ekran Kartı Yardımı

Böyle hocam.

Görunuse gore islemcinize de bir miktar Overclock yapmaniz gerekiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben İşlemcinin Ve Sistemin Diğer Bileşenlerini De Söylemende Fayyda Görüyorum Ayrıca Verebileceğin Miktarı
  • arkadaşlar bendede aynı sorun var bu kartı beğendim almayı düşünüyorum ancak darboğaz falan demişler bendede p4 3.20 var acaba bir sorun olurmu anakartım gigabyte 8I945PL-G chipset i945PL yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: viper9

Ben İşlemcinin Ve Sistemin Diğer Bileşenlerini De Söylemende Fayyda Görüyorum Ayrıca Verebileceğin Miktarı

Hocam valla herşeyi verdim kanımca verebilceğim miktar çok bir miktar değil en fazla 200 210 falan 256 bit olması yeterli.
  • kardeş o paraya 256 bit bulman çok zorrr
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.