suan kullandigim ekran karti Asus 9550 ge 128mb. ve kartimi yenilemek istiyorum pc basinda zamanimi world of warcraft oynayarak geciriyorum. fakat istedigim performansi ekran kartimdan alamiyorum. ortalama 30-35 fps oyun içerisinde ekran kartini zorlayan yerlerde 10fpsye kadar dustugu oluyor. sistemim amd 2600 , 1.5gb ram, epox 8rda3+pro anakart.
150-200ytl arasinda oyunlarda özelliklede world of warcraftta istedigim performansi alabilecegim bir ekran karti onerirseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler.
arkadaşım eğer anakartın pci exp. 16x ise sana bu fiyatlarda radeon hd 2600 ekran kartını öneririm dx 10 desteğide var fiyatı yalaşıkj 175 ytl.
Tabiki palit 8600 gt sonic + hem dx 9 oyunlarda iyi hemde dx 10 desteği var ve gigatekte 170 küsür ytl.
quote:
Orjinalden alıntı: fthkls
Tabiki palit 8600 gt sonic + hem dx 9 oyunlarda iyi hemde dx 10 desteği var ve gigatekte 170 küsür ytl.
arkadaşın sistem agp ona göre tavsiye verirseniz daha yararlı olur.
sıfır olarak çok fazla seçeneğin yok.ben mavi bilgisayarda 7300gt görmüştüm 75$+kdv ye. bu versiyon ddr3 ramlere sahip ve çok iyi oc oluyo.senin kullanım amacına göre çok çok yeterli gelecektir.
aslında 2. el düşünürsen çok cazip fiyatlara 7600gt yada 6600gt bulabilirsin.hem cebinden fazla para çıkmaz hemde gayet yeterli performans alırısın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme