Şimdi Ara

Ekran Kartı (Yorumlarınız Lazım..)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni pc bakıyorum ve pc nin ekran kartı 2048 MB DDR5 ATI HD5750. Kimileri iyi diyor kimileri kötü diyor bir türlü karar veremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fireforge- -- 13 Nisan 2010; 19:53:12 >

• Hazır sistem almayın.Bu bütçede bir sistem itiyorsanız monitör dahil , toplamada çok daha iyisini alabilirsiniz.
    Ekran kart oldukça düşük kalmış o sistem için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chris Brown

Hazır sistem almayın.Bu bütçede bir sistem itiyorsanız monitör dahil , toplamada çok daha iyisini alabilirsiniz.
    Ekran kart oldukça düşük kalmış o sistem için.

Rica etsem gene bu fiyatlarda bir sistem önerebilir misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fireforge- -- 12 Nisan 2010; 20:26:47 >
  • Şuan çok meşgulüm.
    Şu konuyu inceleyebilirsiniz,oradaki Leon-X arkadaşım işinde uzmandır.

http://forum.donanimhaber.com/m_39044694/tm.htm
  • Sana şu kadar diyeyim,Casper'dan uzak dur.Casper aldığım güne lanet olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali Dogukan

Sana şu kadar diyeyim,Casper'dan uzak dur.Casper aldığım güne lanet olsun.

Yeni başladım araştırmaya zaten. Hazirana kadar araştırıcam. Gene toplama yapmayı düşünmeye başladım.
  • Başın yanmasın,sakın ha sakın,casper satıcılarının tatlı sözlerine güler yüzüne kanmayın.Çook pişman olursunuz.Kaç kere yolladım servise..Gidip daha kötü geldi..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Tavsiyesi Bekliyorum
    12 yıl önce açıldı
    Ekran kartı önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hazır PC alma, koydukları herşey kötü, en kötü bir anakart koyarlar, yeni hiçbirşey desteklemez, sahte bir psu koyarlar ileride VGA almak zorunda kalırsın ona bile yetmez, küçücük bir kasa koyarlar ileride ona yeni cıkacak VGA'ları bile takamazsın, bir VGA koyarlar hyper memory veya turbo cache olur performans vermez üstüne bir remini yer kısaca ekran kartı yarardan cok zarar sağlar, üstüne üstlük bu parcaları piyasada satılan fiyattan daha fazlaya satarlar.
  •  Ekran Kartı (Yorumlarınız Lazım..)

bu malzemleri daha uygun alabileceğin yerlerde bulabilirsin ben fikir vermesi açısından örnek vereyim dedim.ramleri Kingston HyperX 4 GB (2*2) 1600 MHz DDR3 RAM CL9 olarak da değişebilrsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Epicus -- 12 Nisan 2010; 21:31:46 >
  • Anakartı H55, sistemin peşin fiyatı 2323 TL

O paraya ne sistemler kurulur be.
  • hazır sistem kesinlikle almayın..
    toplama pc ye karşı olanlar genelde mahallesindeki bilgisayarcıya sorup
    onun sattığı bilgisayarı alanlardır..

eğer şuan almayacaksanız boşuna araştırmayın
    piyasa çok hızlı değişir..
    almadan 1 hafta-10gün önce foruma konu açıp öneri isteyin
    tüm parçaları inventus gibi kaliteli bir yerden önerirler
    parçaları oradan seçip sipariş verirsiniz..
    onlarda montajlayıp test edip sistemi size teslim ederler..
    sizde en son çıkan oyunları kurup keyfini çıkarmaya başlarsınız..

ekleme:
    uğraşmak istemezseniz bazı yerlerde hazır toplanmış sistemler mevcut
    bütçenize göre bunlardan birini seçip alabilirsiniz..yine diğer marka pc lerden iyi olacaktır
    mesela:
    http://www.sanalmarketim.com/urun_liste/?liste&ref=%2Csxbiu%3A1%2Csxbia%3A3%2Csxmi%3A57&sxpg=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ooppss -- 12 Nisan 2010; 22:05:37 >

• hazır pc mii
  • hadi biz 10 sene önce hazır pc alma gafletine girdik de şu devirde teknoloji haberleri bukadar ayyuka çıkmışken ve herkes herşeyden haberdarken gidipde hala hazır pc alıp kazık yiyenlere yuh diyorum.
  • Hazır pc almaktan vazgeçtim. Dediğiniz gibi inventus ya da vatan bilgisayardan sipariş vermeyi düşünüyorum. Gene tavsiyeniz olursa bakarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fireforge- -- 13 Nisan 2010; 20:00:33 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.