Şimdi Ara

Ekran Kartım öldü yenisi Lazım! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: dexter342

hocam bence o işlemciyi oc edin bildiğim kadarıyla o işlemci serisi çok deli oc olmakta tahminince işlemci 3,4 ghz kadar oc olur yanlış hatırlamıyorsam o işlemci 3,6 ghz kadar oc oluyordu ondan sonra 4850 taktım mı tamamdır

Bu oc işlerine daha yeni merak salmış bulunuyorum 2,4 çok rahat oldu ama biraz da ödleğim bu konuda .. Bir şey olur diye korkuyorum.. O yüzden uzun zaman daha parlak bir fikir gelmezse, @[Vampir]'in önerisiyle ve hazır da @SaLVaToRe'nin gönderdiği linkte %25 indirim varken 5670 almayı düşünüyorum.

Bir de bir şeyi merak ediyorum. Vatandaki hafta sonu indirimi muhabbeti nedir? Zaten %25 indirimli olan linkteki ürün, yarın daha da mı ucuzlayacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akifbey -- 31 Mayıs 2013; 17:28:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: akifbey

quote:

hocam bence o işlemciyi oc edin bildiğim kadarıyla o işlemci serisi çok deli oc olmakta tahminince işlemci 3,4 ghz kadar oc olur yanlış hatırlamıyorsam o işlemci 3,6 ghz kadar oc oluyordu ondan sonra 4850 taktım mı tamamdır

Bu oc işlerine daha yeni merak salmış bulunuyorum 2,4 çok rahat oldu ama biraz da ödleğim bu konuda .. Bir şey olur diye korkuyorum.. O yüzden uzun zaman daha parlak bir fikir gelmezse, @[Vampir]'in önerisiyle ve hazır da @SaLVaToRe'nin gönderdiği linkte %25 indirim varken 5670 almayı düşünüyorum.

Bir de bir şeyi merak ediyorum. Vatandaki hafta sonu indirimi muhabbeti nedir? Zaten %25 indirimli olan linkteki ürün, yarın daha da mı ucuzlayacak?

haftasonu indirimi deniyor ama indirim cuma gunu basliyor.yarin daha ucuz olmayacak %25 indirim su anda var.

• quote:

Orijinalden alıntı: akifbey

quote:

eger hocam max 100 liraya çıkabiliyorsanız 5670 o fiyattın en mükemmel kartıdır bu arada işlemcinzi 2,4 ghz çıkartmışsınız daha yukarı çıkarmak istiyorsanız iyi bir sogutucuya ihtiyacınız olacaktır iyi forumlar

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.