bana vericekleri powercolor agp x700...sistemim pci-ex olmadigi icin zaten su anda pci ekran karti vermek istemiyorlar...söylediklerine göre beni magdur etmek istemiyorlar...
bana vericekleri powercolor agp x700...sistemim pci-ex olmadigi icin zaten su anda pci ekran karti vermek istemiyorlar...söylediklerine göre beni magdur etmek istemiyorlar...
üzerine fiyat farkı verio musun veriosan ne kadar? vermiyorsan süper
Sana verecekleri kart senin bozuk kartından daha iyi bir kart. Kabul et ve al.
quote:
Teknik Özellikler 256MB DDR2 Bellek (Memory) 128 Bit Bellek Veriyolu (Memory Interface) 400MHz Çekirdek Hızı (Core Speed) 266MHz x 2 (532MHz) Bellek Hızı (Memory Speed) DVI / CRT / HDTV AGP 4X / 8X Arabirim (Interface) Directx 9.0 Desteği 8 Paralel Piksel Pipeline 6 Ayarlanabilir Vertex Shader Pipeline Ayarlanabilir Piksel Shader Ünitesi 0.11 Mikron Üretim Teknolojisi 110 Milyon Transistör OpenGL 2.0 SmartShader HD SmoothVision HD 2x/4x/6x Anti-Aliasing modu 2x/4x/8x/16x Anisotropic Filtreleme modu 1024x768 Çözünürlüğe Sahip TV Çıkışı Aktif Soğutma Sistemi (Fanlı) Hyper Z™ HD -Bellek Optimizasyonunu da Sağlayan Gerçek Zamanlı Gölgeleme Motoru Kutu İçeriği Driver CD Cyberlink DVD Yazılımı Kullanım Kılavuzu S to AV Konnektör Kompozit Kablosu S-Video Kablosu DVI Dönüştürücü
walla hocam bugün bana söyledigi, kartlar gümrükteymis geldigi zaman direk onu vericekler para mara istemediler...tabi idareten verdiklerini geri isteyecekler...esasında benim derdim daha iyisini vermeleride degil yani aynısını versinler ben ona zaten raziyim..üst modelini vermisler sorun deil..ama kalkipta sahip oldugunda daha kötü bir model vermeye kalakarlarsa insanin sinirleri oynuyor..bakalim daha hic bir sey belli deil tabi..insallah sözlerinde dururlar...
quote:
Orjinalden alıntı: tarkanisik
walla hocam bugün bana söyledigi, kartlar gümrükteymis geldigi zaman direk onu vericekler para mara istemediler...tabi idareten verdiklerini geri isteyecekler...esasında benim derdim daha iyisini vermeleride degil yani aynısını versinler ben ona zaten raziyim..üst modelini vermisler sorun deil..ama kalkipta sahip oldugunda daha kötü bir model vermeye kalakarlarsa insanin sinirleri oynuyor..bakalim daha hic bir sey belli deil tabi..insallah sözlerinde dururlar...
bozulan ekran kartını ne kadara aldın?faturadaki miktar ne?eğer yüksek bir meblağ ise para iadesi iste.
258 ytl ye almistim...zaten vericekleri ekran kartının fiyatına bakicam...ona görede hareket edicem artik..
x700 agp 150 dolardan aşağı değildir. Bence düşünmeden al gitsin. 2 kat hızlıdır 9600xt ye göre.
quote:
Orjinalden alıntı: SavageWarrior
x700 agp 150 dolardan aşağı değildir. Bence düşünmeden al gitsin. 2 kat hızlıdır 9600xt ye göre.
arkadaşın ödediği miktar 150$+kdv yapar.ama x700kesinlikle o fiyatta değil.x700ün bugünki değeri 120$+kdv dir.zira 150$+kdv ye hem 6600GT hem de x1600pro alınabilir ki bu kartlar x700den daha performanslı kartlardır.
firmanın elinde bu kartın aynısı warsa ücretsiz wermek zorunda ancak daha düşük bi kart werecekse sakın alma daha yüksek bi kartın farkını wer yükseği al
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme