Arkadaşlar Ben 1-2 Haftadır Ekran Kartımla Bir Problem Yaşıyorum.Yani Tam Olarak Olay Şu. Bu Problem Oyunlara Girdiğimde Oluyo Her Oyunda Değil Ama 3 Oyunda Karşılaştım Bu Problemle.Oyuna Girdiğimde Oyunun Sesi Falan Çıkıyo Ama Tam Çalıştırdığımdan Andan Sonra Monitörümün Işığı Yeşilden Kırmızıya Dönüyo Ve Monitör Kararıyo Oyunun Sesi Var Ama Monitör Tamamen Karanlık.
Yardımlarınızı Bekliyorum. Şimdiden Çok Teşekkürler.
Oyunun setup ayarını değiştirebilirseniz oyuna girmeden çözünürlüğü 640x480 yapın. ekran kartınızın markası ve modeli ne? monitörünüzünde markası ve modeli?
Ekran Kartımın Markası .
Geforce MX400 / 64mb
Mönitörümün Markası PHILIPS 17'
Oyunun Setup Ayarlarıda Zaten Oyun'a Girilebilirse Yapılıyo Girmeden Malesef Ayarlar Yoq.
peki oyunun ismi ne 3 oyunuda yazın lütfen.
Cold Fear [Ses Var + Görüntü Yok] Need For Speed - Carbon [Ses Yok + Görüntü] Rebels [Ses Var + Görüntü Yok]
Bu 3 Oyundada Monitör Kapanıyor.
Arkadaşım ekran kartın miladını çoktan doldurmuş bulunmakta 128bit (sendeki 64bit) kartlar bile bu oyunları yüksek detayda kasıla kasıla oynatıyor. Anlayacağın sana yeni bir ekran kartı lazım dicem ama sistemin'de tahmin ettiğim gibiyse yeni bir sistem yolu gözüküyor sana. Ama oyun için 600-700 dolar harcamak saçma olacaktır ps2, xbox, xbox360 veya ps3 oyun konsollarına göz atabilirsiniz. Ucuzdan pahalıya sıraladım.
Arkadaşım Tamam Ekran Kartı Yetmiyo Olabilir Ama Rebels Çok Eski bir Oyundur.2003'ün Oyunu Aynı Problem Bundada War Tamam Diyerlerinde Yetmiyo Olabilir Ama Bunda Neden Böle Yapıyor.Bence Sorun Yetmemezlik Değil Yetmese Bile Oyuna Girer Kasarak Oynar Gerçek Problem Başka Bişi Ama Çözemedim İşte. Yardımın İçin Yinede Saol.
Yine ekran kartından olmalı diyorum cünkü nfs carbon ve cold fear normal olarak açmaz sana hata verirdi ama açmış nasıl olduysa bundan dolayı ekran kartında bir tuhaflık olmalı rebels oynayabilmen lazımdı. Malesef eğer alacaksan sana bir ekran kartı tavsiye edeyim asus yada sapphire 9550ge.
Bide Son Anda Aklıma Geldi "El-Matador" Diye Bir Oyun Yüklemiştim Onuda Açtığım Zaman Daha Oyuna Girmeden bi pencere açılıyodu tam olarak hatırlamıyorum ama gpu driverını update et şeklinde bir şeyler diyodu ama emin değilim tam olarak :S
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme