Şimdi Ara

Ekran Kartımmı Bozuk ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Üstteki yazımda GT2xx lerin performansını beğendiğim GT4xx ler daha iyidir herhalde dedim ama benim laptoptaki full high anlayışım kesinlikle AA ve AF kapalıyken herşeyi high ya da very high seçilmesinden ibaret. :) Elbette laptoplar gelişti ama ben herkesi kendim gibi düşündüğüm için full ayar deyince hiç aklıma AA ve AF gelmedi. :) Laptopta yeni çıkan oyunları AA ve AF en son kademeye kadar açıkken çok kasıyor diye mi milleti uğraştırıyorsunuz bu kadar? Herşeyi full en üst ayarda oynama konusunda benim kadar takıntılıysanız laptop almak yerine masaüstü alabilirdiniz. :) (Çok şükür kurtuldum takıntılarımdan)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 27 Mart 2011; 20:45:02 >

• kespır logosunu sil sorunun düzelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC Kırıklar

Üstteki yazımda GT2xx lerin performansını beğendiğim GT4xx ler daha iyidir herhalde dedim ama benim laptoptaki full high anlayışım kesinlikle AA ve AF kapalıyken herşeyi high ya da very high seçilmesinden ibaret. :) Elbette laptoplar gelişti ama ben herkesi kendim gibi düşündüğüm için full ayar deyince hiç aklıma AA ve AF gelmedi. :) Laptopta yeni çıkan oyunları AA ve AF en son kademeye kadar açıkken çok kasıyor diye mi milleti uğraştırıyorsunuz bu kadar? Herşeyi full en üst ayarda oynama konusunda benim kadar takıntılıysanız laptop almak yerine masaüstü alabilirdiniz. :) (Çok şükür kurtuldum takıntılarımdan)

en yüksekte değil en düşük sistemde bile kasarak oynuyor

• Casperdan cok fazla bi performans beklemek doğru olmaz zaten
  • neyse artık arkadaşlar demekki kaldırmıyo yapcak bişe yok yinede yardımlarınız için teşşekrler
  • Sen yinede bir laptop soğutucusu al, oyun oynayacaksan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: peka

Casperdan cok fazla bi performans beklemek doğru olmaz zaten

casper la bi alakası yok olayın.
    içindeki malzemeleri üreten firmalar zaten sayılı dünyada.
    servis dersin kasa dandik dersin eywallah ama performans olarak casper aynı fiyata göre daha performanslıdır
    örnek vereyim.
    geçenlerde laptop aldık şirketin bi işi için.i7 li felan bişey istediler.
    sony vaio 3000 lira idi ama casper 1600 tl.özellikler aynı
    bi tek blue ray yoktu.
    adamlar illa blue ray istemişler 5 tane sony alındı
    hiç bi işe de yaramayacak blue ray

ama dersen ki servis kötü veya klavyesi dandik o zaman eywallah

• arkadaşlar sıkıntı pcde değilmiş oyundaymış arkadaştan oyunun başka bi cdsini aldım rahatlıkla oynuyorum şimdi fullsistem olmasada
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.