Şimdi Ara

EKRAN KARTINA ATI OVERDRIVE İLE OC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ekran kartına dışarıdan bir programla o/c yapamadım bende atinin kendi geliştirdiği overdrive ı kullandım. 600/800 mhz den 650/1050 mhz ye çıkarttım buna bağlı iki sorum var birincisi sizce kartta gözle görülür bir performans artışı olmuşmudur eğer olmamışsa boşuna ömrünü kısaltmayalım ikinci sorum ise yük altında gpu sıcaklığı 65-70 dereceyi görüyo bu bir sorun yaratırmı.
    Önceden bu konuya benzer bir konu açmıştım ancak bir sonuç alamadığım için ikinci sefer konu açtım konu kirliliği olduysa çok özür dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DodGyBloop12 -- 10 Şubat 2008; 14:15:06 >

• overdrive sende nasıl çalıştı yaff pardon ben amd overdrive zanlettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Berk__ -- 10 Şubat 2008; 12:58:54 >
  • 32 kişi bakmış ama bi yardım eden yok burda galiba yeni üyeler pek sayılmıyo
  • arkadaşım öncelikle ekran kartının modelini belirtirsen sevinirim. Ama verdiğin değerelere bakılırsa ısın öyle çok fazla sıcak değil sıcak ama okadar değil zaten o değer büyük bir ihtimal çekirdek sıcaklığıdır. ömür konusunda dikkat edeceğin şey psunun düzenli voltaj çıkarması ve ısının sabit kalması hemen hemen tüm elektronik malzemede olan bir olay ısı çok değişken olursa otomatikman ürünün ömrüde azaltır. umarım yardımcı olmuştur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.