Şimdi Ara

Ekran kartına gerek var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Intel Core i3 10100F 3.60 Ghz 4 Çekirdek 6MB 1200p 14nm İşlemci

Asus Prime H510M-D Intel H510 Soket 1200 DDR4 3200(OC)MHz mATX Gaming (Oyuncu) Anakart

Kingston 16GB Fury Beast 3200mhz CL16 DDR4 Ram (KF432C16BB1/16)

Kingston 250GB A2000 NVMe Okuma 2000MB-Yazma 1100MB M.2 SSD (SA2000M8/250G)

PowerBoost VK-1625 350W USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa

[b]Yukarıdaki parçalarla Ofis kullanımı için bir pc toplasam Ekran kartına gerek var mı?[/b]

• Bilgisayarda hangi programlar kullanılacak?

• Gerek olmaz. Office ve işletim programlarına grafik gerek yok
  • Mxsr kullanıcısına yanıt

Luca, Hattat, Office vs programlar

• Gerek var

• cyk87 kullanıcısına yanıt

Gerek var hocam yani üst düzeye gerek yok orta seviye ideal olabilir

• Ekran kartı olmadan sistem çalışmaz. 10100f dahili grafik birimine sahip değil. Kötü de olsa ekran kartı olmalı. 10100 alırsan ekran kartına gerek olmaz.

• Çok saçma bir sistem olmuş. O ram neden o kadar fazla? Ofiste kullanılıcaksa 8GB ideal. İslemci de abartı olmuş.

• Psyduck17 kullanıcısına yanıt

İşte aradığım cevap hocam.. Çok teşekkür ederim. Bende öyle bişey olmasından korkuyordum.

• Hocam aslında bütçemde kısıtlı sayılır fakat hazır sistem kasalara baktım onlarda 3. nesil işlemcilerle dahi 4k fiyat yazmışlar. Bende markaların sistemlerine bakarak kendimce seçtim. Çok bir bilgim yok. Eğer makul fiyatlı önerebileceğiniz bir sistem var ise tüm önerilere açığım.

• F olmayan işlemci al, grafik kartına gerek yok.
  • Ofis için hiç uğraşmayın şu sistemi alıp geçin.

Zone APU | AMD 3000G | 8 GB DDR4 | 240 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com

• Münebbih kullanıcısına yanıt

Dediğiniz gibi yaptım hocam. Ram 8 gb olarak verdim parçaların siparişini.

Çok teşekkürler..

• VYC Majoris kullanıcısına yanıt

Kasa olarak eski kasayı kullanmaya karar verdim hocam sırf 700 lira kasa maliyeti çıkarıyorlar. Biraz da bişeyler eklenebilecek seviyede olsun istediğimden hazır sistemlerden uzak duruyorum.

• Valla hocam arkadaşın attığı sistem ofis işleri için gayet ideal zaten hiç düşünmeden alın derim. Hatta o sisteme güzel bir ekran kartı da takılırsa oyun bile oynatır. Benim akrabam yıllardır aynı iş yerinde çalışıyor ofis işlerini vs yapıyor yani ofiste çalışıyor. Yıllardır aynı sistemi kullanıyor ofis işleri olduğu için sistem ağır yük görmüyor çünkü eski sistemler bile şuan hala iş görür ofiste. Adamın kullandığı bilgisayar da DDR2 4GB ram var o kadar eski bir sistem gerisini siz düşünün.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.