Şimdi Ara

Ekran Kartına Göre Lcd Seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlığı açma sebebim,hitap edeceği kitlenin çok olması ve ana başlıktaki yoğunluğu azaltabileceği düşüncesidir.Zaten başlık var gibi tepkiler gelmez heralde :).

Ben ilk soruyu sorayım,zamanla bu konudaki bilgili arkadaşlar gerekli açıklamaları yaparlar,yararlı bir başlık olur inşallah.

Palit nvidia 8600gt 256 mb 128 bit ekran kartım var,400 ytl civarında da bir bütcem var.19" lcd monitör almak istiyorum önerileriniz nelerdir?

Daha başka bilgi vermem gerekirse verebilirim.

• Öneri için çok teşekkürler :)
    Sanırım bunu teknosa'da görmüştüm,400 ytl gibi bir fiyatı vardı.Teknosa ve Samsung ölü pixel garantisi veriyor mu bilgisi olan var mı??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çelişki -- 20 Ekim 2008; 23:51:21 >
  • ben alırken yoktu. ama yine de alırken deneyerek almak istiyorum demen iyi olur.
  • Hmm anladım.Ölü piksel garantisi olan bir lcd almayı düşünüyorum.Şansıma pek güvenmem,alırken sağlamdır,1 hafta sonra ekranın yarısı pert olur :).Neyime lazım...

Peki ölü piksel garantisini samsung mu vermiyor,Teknosa mı?
  • samsung vermiyor. tekonosa'ya bağlı birşey değil.
  • teknosa diilde vatan, bimeks yada mavide monitörle ilgilenen kişiyle biraz sohbet et kanka ol yardımcı olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: RealGangsta

teknosa diilde vatan, bimeks yada mavide monitörle ilgilenen kişiyle biraz sohbet et kanka ol yardımcı olur

Tamamdır hocam ağzım çok iyi laf yapar zaten,nemrut bile olsa kanka olurum.İş öyle halloluyosa can kurban :).
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.