Şimdi Ara

Ekran Kartına Overclock Yapmak (Resimli Anlatım) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
12
Favori
140.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Ben Mi Yanlış Görüyorum Yada Ekran Kartım Neden Böyle ?
    Bide Overclock Yapmaya Uygun Mudur ?
     Ekran Kartına Overclock Yapmak (Resimli Anlatım)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wolftired

quote:

Orijinalden alıntı: mehmet1398

Bende HD 5450 var rivatunerde overclock yapma yeri görünmüyor neden acaba ?

Yil oldu 2013 ;D ne rivatuneri
    Sapphire trixx indir

sapphire trixx indirdim ama 1 mhz bile arttırsam hemen küçük çizgiler çıkıyor gidip gidip geliyor sıcaklık ta artmıyor 30-40 derecelerdeyken böyle yapıyor neden acaba
  • arkadaşlar ben buraya yeni üye oldum benim ekran kartı biraz kötü ve oyun oynayamıyorum kart ise Amd radeon x1600 series (Microsoft corparation wddm) bizim bütçemiz o kadar da iyi değil oc yapmak istiyorum fakat korkuyorum bir şey filan olur mavi çizgiyi aşmadığım sürüce bir şey olmayacağını kanıtlayabilecek veya bir şey olmayacağını söyleyebilir misiniz eğer bir şey olursa babam ağzına eder cevabınız üzerinize oc yapıcam şimdiden teşekkürler [simage]adlı[/simage]

• [simage][/simage]adlı
  • yaw nasıl resim atılıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bl00dyHell

Dediğim gibi ekran kartı soğutucusu kötü olanlar denemesin

hocam bi resim kırık
  • merhaba arkadaslar ekran kartıma oc yapıyorum belli bi süre sonra oyun oynarken nvidia sürücüsü hata veriyor ekran kartı evga gtx 780 sc acx yardımcı olursanız sevinirim saygılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A.M.G kullanıcısına yanıt
    overclock değerlerini abartmışsındır. bir süre sonra stabiliteyi kaybedip hata veriyordur kartın. yükselttiğin değerleri biraz geri düşür tekrar dene. ama önce power limiti sonuna kadar yükseltmeyi deneyebilirsin. yalnız güç kaynağının yeterli olduğuna emin ol.
  • hocam power gayet yeterlı ax1200i kart 1215 mhz ye gelıyor + 38 volyaj veriyorum ve gpu clok ofset ide 103 e aldımmı dedigim gibi 1215 mhz cıkıyor oyun oynarken hata veriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    1215mhz çekirdek frekansla çalışması bile mucizevi bence :) power limiti sonuna getirip core offseti düşürmek lazım. zaten kartın kendi turbo modu var. sizin verdiğiniz ekstra frekans ile hepten çoştuğundan stabiliteyi kaybetmesi normal. o kartın turbo boost ile max çekirdek frekansı 1020MHZ ztn. turbo durumunda iken 1100'lere ayarlamaya çalışın. düzeleceğini düşünüyorum. power limiti sona getirmeyi unutmayın.
  • hocam power limiti derken voltaj dan bahsediyorsunuz dimi ? birde core ofseti düşürüp öyle deneyecegim bakalım aynı sorunla karşılalacakmıyım
    hayır power limit ayrı, voltaj ayrı. MSI afterburner programını kurarsanız (tercihen en son beta sürümü) ne demek istediğimi anlarsınız. voltaj yükseltilmeden kartın daha fazla yüklenmesine izin veriyor olacaksınız. frekansı yükselttiğiniz için kartın üst güç limitini artırmanız gerekiyor yani...
  • tamam birde onunla deneyim bakalım olcak mı link verebilirmisin hocam sana zahmet bu arada ilgin için teşekkür ederim
  • Bende yeni diye hemen dalmıştım ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: n1ghtr4v3n

hayır power limit ayrı, voltaj ayrı. MSI afterburner programını kurarsanız (tercihen en son beta sürümü) ne demek istediğimi anlarsınız. voltaj yükseltilmeden kartın daha fazla yüklenmesine izin veriyor olacaksınız. frekansı yükselttiğiniz için kartın üst güç limitini artırmanız gerekiyor yani...

hocam merhaba bir cahille karşılaşmaya hazır olun overlock nedir vs. o konuda bilgim 0 zaten ekran kartım SAPPHIRE HD7750 GDDR3 2GB 128BIT AMD RADEON DX11.1 EKRAN KARTI performansından çok mutlu olduğum söylenemez. işlemcimde casperin işlemcisi bilmiyorum ne olduğunu sadece ıntel olduğunu biliyorum şimdi overlock yapınca kart mı hızlanıyor yani performansımı artıyor. buna CEVAP VERDİKTEN SONRA verdiğin cevaba göre karar vereceğim eğer rica edersem eğer yapmaya karar verirsem ben batırırm olayı sen teamwiever ile yaparmısın diyecektim utandım şuan

• Bir sorum var ekran kartına oc yapılınca normalda valtaj arttırılır ben voltajı sonuna kadar düşürdüm core clock +60 oc yapsamda msi kombustor dan hiç hata almıyorum niye?  Ekran Kartına Overclock Yapmak (Resimli Anlatım)
  • Arkdaşlar ben Ekran Kartına Ovc yapmak İstedim fakat Benim riva tunnerde Sizinki Gibi Şeyler çıkmıyor yardım edin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: xapo01

Arkdaşlar ben Ekran Kartına Ovc yapmak İstedim fakat Benim riva tunnerde Sizinki Gibi Şeyler çıkmıyor yardım edin...

Catalyst Detected yazıyor yardım...
  • Kafanızmı iyi beyler riva tunnermi kaldı msi afterburner falan kullanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

2 Hafta Önce 9800Gtx+Amp'ye Overclock Yapmıştım. Oyunlarda Görüntüler Birbirine Karışıyordu ve Overclocku Geri Aldım. Görüntülerin Bozulmasına Sebeb Olan Nedir?

Konu çok eski biliyorum ama bir benzeri bi internet cafeci abimizin başıma gelmişti geçenlerde 9800gt overclock yaptığında gta4'de herşey hızlanmışıtı.Adam koşarak arabayı geçiyordu
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.