Bildirim
Ekran kartına yüklenince reset atıyor.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
kartın elektrikle alakalı kısım mosfet de diyorlar sanırım problem olabilir.ya da fırınlama da tavsiye ediyorlar bu durumda ama garantisi varsa gönderin yoksa bu konuya göz atabilirsiniz.
http://forum.donanimhaber.com/m_42907844/tm.htm -
Bende de aynı sorun vardı, oyun açınca makine resetliyordu.
Passmark performance test ve Furmark programlarını kullanıyordum test etmek için, ne zaman 3D test başlatsam reset atıyordu.
Web'de dolaşırken veya film izlerken sorun çıkmıyordu.
Önce Saphire r9-280 ekran kartım değişti düzelmedi, sorun güç kaynağından çıktı. -
Güç kaynağın değerleri yetmiyor olabilir yada yetiyor ise arızalıdır. -
Corsair Carbide 200R 550 W ile 280 normal çalışır ekran kartında sorun vardır garantiye verin -
benimde aklıma iki parçadan biri sıkıntılı gibi geldi ama ne yapsam bilmiyorum ne ekran kartını test edecek başka bilgisayar ne de başka güç kaynağım var -
1 yıla yakındır kullanıyorum hemde oc li şuan oc de yok çok rahat yetmesi lazım -
kartın garantisi hala var da sorun karttan mı emin olamıyorum -
acaba power la ilgili bir sorun olabilir mi diye düşünüyorum ama ekran kartı da olabilir ikilemdeyim -
güç kaynağınız kalitesiz ya da düşük olsa ikileme düşmekte haklısınız ama corsair vs 550w ise kasadaki güç kaynağı bence sorun karttandır. -
Sorun büyük ihtimalle vram lerde sıkıntı yoksa psu dan ekran kartına gelen güç le ilgili olabilir.Bende bir ara buna benzer şekilde sata güç kabloları ile aynı sıkıntıyı yaşadım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sorun olmaz
Kardeş resetliyor atmasının ana sebebi ısının artması sonucu sistem kendini korumaya alması nedeniyle kapanması, ısıyı azaltma önlemleri al, gpu yu iyi soğut
Ben en başta yapacağımı en son yapınca yaz boyu bilgisayarsız kalmıştım. Yerel bir bilgisayarcıya götür kasayı, ellerindeki malzemelerle test etsinler. Benim için 10 liraya mal olmuştu.
sırf cevap yazmak için yazmayın cpu stres testinde 45 derecenin üzerine çıkmıyor gpu da 60 ın üstüne ayrıca açılır açılmaz atıyor -
buradaki yerel bilgisayarcılarda iş yok vatan var 4km uzakta ama gidiş geliş sıkıntı malum masaüstü araba için babama söylenmem lazım en son 6 ayda götürdü yani parçalardan hangisi sorunlu bulmanın bir yolu var mı diye sormuştum en azından sadece o parçayı götürürdüm -
Diğer yorumlara bakamadım ancak böyle sıkıntılar genelde psu ile ilgili çıkarlar, deneme şansın varsa başka psu ile denemeni öneririm. -
maalesef yok gözüktü gibi bize vatanın yolları -
Anladım, geçmiş olsun.
imkan olursa yada aslında burada denenmesini istiyorum dersen, belki vatan teknik servisinde denettirebilirsin kartı,
1 usb belleğe, 3dmark v.s. elinde reset attıran ne tür 1 test yazılımı varsa atar götürrsün oraya denersin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coax47 -- 23 Kasım 2015; 21:15:20 > -
son durum nedir
sana tavsiyem vatana götürmeden önce kasanın içini ve kasa görüntüsü foto olarak çek
Benzer içerikler
- geforce 940mx
- intel hd graphics 5500
- wattman hatası nedir
- düşey senkronizasyon nedir
- intel hd graphics 3000
- rtx 3060 ne zaman çıktı
- rtx 5090
- 5080 ekran kartı
- rtx 4000 serisi ne zaman çıktı
- ekran kartı resetleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X