Şimdi Ara

Ekran Kartını Değiştirme Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Öncelikle bilgisayarın sistem özelliklerini yazayım.

Anakart: Gigabyte GA-MA74GM-S2 (rev. 4.4) (PCI-E desteği var)
    Ram: 4 GB (2x2)
    İşlemci: AMD Phenom II x4 945 3.0 GHz
    PSU: 450 Watt

Ekran kartı: NVIDIA 9400 GT 1 GB

Ekran kartımı yükseltmek istiyorum. Güncel oyunları oynayabileyim yeterli. Ram yükseltmem gerekiyorsa onu da değiştirebilirim. Bütçem toplamda 500-600 TL civarında. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

• Ramleri ddr2 olduğundan 8gb yapamıyorum. Anakartı değiştirip rami 8gb yapıp yanına bir de NVIDIA GTX 750Ti almayı düşündüm. Hepsi toplamda 950 lira civarı ediyor zaten daha fazlasını da ödeyemem. Acaba işlemci yanlarında düşük mü kalır? 1 sene civarı idare etse yeter seneye de işlemci değiştiririm. Fikirleriniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence suan için sadece ekran kartı al gtx 750ti al tak kullan sonradan işlemciyi falan degistirirsin yada şuan için güç kaynağı+r9 280 gibi kartta alternatif olabilir fakat işlemcine overclock yaparsın o zaman.
    Güç Kaynağı marka model nedir gercek 450mi

• Şuanki sistemim için gerekli psuyu hesapladım internetten, 750ti aldığımda değer düşüyor bile şimdiye göre. R9 280 tek ekran kartı için pahalı geliyor bana zaten öğrenciyim . Anakart, ekran kartı, ram için 950 liraya zorlayacaktım kendimi. 750ti alayım o zaman. Elime para geçtikçe yavaş yavaş diğerlerini de değiştiririm. En mantıklısı böyle geldi bana. Siz ne dersiniz?

• R7 265 alabilirsin, üstü sıkıntı olur işlemci için.
  • LEON-X kullanıcısına yanıt
    GTX 750 Ti fazla mı olur yani?

• http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=9386

alabilirsin

PSU yeterli gelirse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Münebbih -- 13 Mart 2015; 15:04:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Ekran kartı önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı Önerisi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • R9 270X psu için sıkıntı olur sanırım.

r7 265 kaç watt istiyor onu bulamadım ama yabancı bi forumda 450 watt yeterli denilmiş. 750Ti mi r7 265 mi daha uygun olur acaba sisteme? R7 265 daha iyi bi kart gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: mckocas

Şuanki sistemim için gerekli psuyu hesapladım internetten, 750ti aldığımda değer düşüyor bile şimdiye göre. R9 280 tek ekran kartı için pahalı geliyor bana zaten öğrenciyim . Anakart, ekran kartı, ram için 950 liraya zorlayacaktım kendimi. 750ti alayım o zaman. Elime para geçtikçe yavaş yavaş diğerlerini de değiştiririm. En mantıklısı böyle geldi bana. Siz ne dersiniz?

Kardes suan mobilimde bi kaç test sonucuna bakıp sana aksam bilgi vereceğim

• Bekliyorum, teşekkür ederim.

• 265 olur daha uzeri sorun olur 955 965 olsaydi islemci biraz overclock yaptirirdik ama senin islemcide zor oc yapmak.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.