Şimdi Ara

Ekran kartının az kullanımı bir sorun mu ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: TeknolojiveBililisim

Bu arada senin Apex dedigin miniminnacık ekran tabanlı oyun bir Rd2,Gta5 hatta Pubgye yaklaşamaz.

PUBG 24 fps (%14-15 * Default hızlarda)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ADF35784A -- 13 Kasım 2020; 3:12:1 >
  • Ekran kartının az kullanımı bir sorun mu ?

biraz yanılmışım i7 4 fps zor fark atıyor apexde bırak 24 fps yi falan

"... 4K'da işlemci throttling'i %1 in altındadır. Ancak 2K'da FPS değerleri 144'e dayanan senaryolarda i7 falan fark yaratır ama aradaki fiyat farkına kesinlikle değmez. imzadaki sistemle APEX'de sabit 120 fps alıyorum (driverdan 120 fps lock ayarladım) an an 115'e düşüyor. bi ekran kartı parası daha verip i7 alsaydım sabit belki 144 olacaktı anca. peki 120 vs 144 ne fark yaratır ? koca bir hiç. 120 den sonra anca 200 ve üstü fark yaratır o da profesyonel gamersan"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ADF35784A -- 13 Kasım 2020; 2:58:11 >

• gülüm GTA V

farkım V

@TeknolojiveBililisim

Ekran kartının az kullanımı bir sorun mu ?

https://www.gpucheck.com/

bu da kapağın 1 fps fark yaklaşık 250 liraya geliyor (mümkünse resimleri imzana ekle altına "Dominated by Goku Abi" yaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ADF35784A -- 13 Kasım 2020; 2:51:40 >

• Sokağa sor sokağa bırak onları i7 yerine i5 alanlara bi sor psikolojilerine sor gerek yok ama oyun yanında birde capture alacaklara sor :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.