aslında çok önceden bios değiştiriliyordu. yeni olan yazılımla voltaj değiştirmek. bios düzenlemekten kurtulmak. Ayrıca biosla voltaj seçeneği hiç yok bazı kartlarda. 1.26 son. Bu programla istediğiniz yere kadar gidersiniz.
cok onceden derken?temmuzda aldim ben oncesi mi vardi?1.19 versiyonu sonrasi diyorum oncesinde yoktu olan da bir ise yaramiyordu simdi istedigin voltaji verebiliyorsun ama ise yaramiyor ben ne konustugumu biliyorum.
Benim demek istediğim "ati için artık program kullanmamıza gerek yok" demeye gerek yok. Yazılım bunu için var. RBE'deki alanı görmemiştim baktım ve henüz çok işlevli değil sanırım. Voltage Factory ile uyguladığınız voltaj direk GPUzden görünüyor, anlık açıp kapatabiliyorsunuz. Biostan voltaj değiştirmek ise sürekli bios düzenleyip bilgisayarı tekrar başlatmak... Zevk meselesi tabi.
ya 4850 deki şu invalid sorununa kimse cevap vermicekmi mesut hocam bare sen konus :S
ben bunu yapamama zor birşeye benziyor bide bozarım filan aman allah boşver
4870 voltaj mod yapan yok mu ona göre soğutucu fln alıyım mı??
XP 32 bit, HD4850 için herhangi bir sonuç var mı?
hocam daha yeni inceleme fırsatım oldu videoyu ama bir sorum olacak bu program Zotac GTX 260^2 de Find I2C Bus dediğimde tüm değerleri invalid olarak görüyor bunun nedeni programin benim kartıma uyumsuz olması mı yoksa ben mi yanlış yapıyorum?
Bende hd4850 ve windows 7 kullanıyorum rivatuner in konumunu voltage factory gösteremiyorum.
4850 yi herhangi bir sistem veya driver kombinasyonu ile vmod yapabilen varsa bizde öyle deneyelim windows 7 de olmuyor en azından bunu söyleyebilirim.
quote:
Orjinalden alıntı: tokato
Bende hd4850 ve windows 7 kullanıyorum rivatuner in konumunu voltage factory gösteremiyorum.
4850 yi herhangi bir sistem veya driver kombinasyonu ile vmod yapabilen varsa bizde öyle deneyelim windows 7 de olmuyor en azından bunu söyleyebilirim.
hd4850 ile yapabilene denk gelmedik daha.
Peki bu hd4850 de voltaj regülatörü var deniyor, ya yoksa?
Olmadığından dolayı yapamıyor olabiliriz.
Mesut Kardeş çok iyi anlatıyorda biraz daha yavaş konuşsa çok güzel olacak :) 4:40 yerine video 6:00 olsunen azından rankamlar birbiren girmesin
burdaki 65 nm gtx 260 216 shader olan mı yoksa 192 mi ?
3fps için kartı eline almaya değmez
benim kartada yapılır mı ki voltaj mod(x1650)
zotac gtx 260 synergy de bu pogramı kullanamıyorum.rivayı tanıttıktan sonra find i2c bus a tıklıyorum hepsine invalid veriyor.hangi bus ta program icin kayıtlı registry ayari oldugunu goremiyorum . kartın bellegi 2200 mhz e bile cıkmıyor.voltaj la o.c yapmayı dusunyorum.iki gundur bunla ugrasıyorum denemedigim surucu kalmadı .tanıtamadım rivayı programa. riva da zaten sureklı sorun cıkarttı (saolsun beni cileden de cikardı azcık) forsware kısmı gorunmuyordu onu hallettim ama yine de rivayi voltaj factory ye tanıtamadım . lutfen yardım edin arkadaslar ve mesut bey.
quote:
Orijinalden alıntı: sadafa1
zotac gtx 260 synergy de bu pogramı kullanamıyorum.rivayı tanıttıktan sonra find i2c bus a tıklıyorum hepsine invalid veriyor.hangi bus ta program icin kayıtlı registry ayari oldugunu goremiyorum .
bende de durum aynı .. hd 4850 vapor-x.. konu bütünlüğünü bozmamak için hortlatmak zorundayım..
ya acaba fermi lerede yazılımsal vmod olcakmı olmaması cok saçma bence ya sıvı helyumla bile oğutma yapsan 850Mhzleri gecemicez yani gtx480 de