Şimdi Ara

Ekran Kartlarında 3D Özelliği Ne İşe Yarar ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • pcı-express 1.1 * 16 ya uyar mı bir sıkıntı olur mu performans hız açısından falan yada pcı express 2.0 * 16 ya ?
  • Her türlü çalışır. Benim de şuan anakartım pci-e 2.0 kullandığım ekran kartı 3.0 ama hiç bir performans düşüklüğü yaşamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLayer_BoXeR -- 18 Ekim 2013; 23:41:26 >
  • aluru A kullanıcısına yanıt
    Vatanda sadece 7850 2gb ve gtx 660 440 ve 460 tl ,
    gtx 650 ti bosst 390tl ve 400 tl seçeneği var 7790 2gb 283 tl 7850 1gb 350 tl yani pahallı değil
    pci 1.1 sıkıntılı olur haberin olsun bir arkadaşta çalışmadı 1.6 olsa sorun olmazdı
  • evet dediğin ekran kartı cok iyi ama ben bilgisayarla uğraşan kişilere sordugumda hep bitine bak diyorlar bit ne kadar yüksek olursa o kadar performans alırsın 256 dan aşşağısı alma diyorlar bu 128 ama diğer özellikleri fişek gibi kararsız kalıyorum benim attıgım link ile senin tavsiye ettigin ekran kartını kıyaslayabilirmisin ? teşekkrüler
  • quote:

Orijinalden alıntı: aluru

evet dediğin ekran kartı cok iyi ama ben bilgisayarla uğraşan kişilere sordugumda hep bitine bak diyorlar bit ne kadar yüksek olursa o kadar performans alırsın 256 dan aşşağısı alma diyorlar bu 128 ama diğer özellikleri fişek gibi kararsız kalıyorum benim attıgım link ile senin tavsiye ettigin ekran kartını kıyaslayabilirmisin ? teşekkrüler

Herkesin zevki ve seçimleri farklıdır ama ben olsaydım bitine falan bakmazdım Ekran kartının işlemci ve bellek saat hızlarını göz önünde bulundurup yüksek değerlere sahip olan kartı tercih ederim. Ama dediğim gibi bu sadece benim fikrim.
  • brsaltnc kullanıcısına yanıt
     Ekran Kartlarında 3D Özelliği Ne İşe Yarar ?

hangisi burda farklı yazıyor kaç benim pcı-expres ?

•  Ekran Kartlarında 3D Özelliği Ne İşe Yarar ?

hangisi burda farklı yazıyor kaç benim pcı-expres ??

ben sadece 1.1 zannettim x16 imiş sorun yok kullanırsın
    attıgım resimde 2.0 x 16 yazıyor hangisi ?
    demek istediğim 3.0 2.0 kullanabilirsin 3.0 geriye dönük 2.0 destekliyor
    anladımda benim attıgım 2 resimde farklı seyler yazıyor gpuz da 1.1 x 16 yazıyor everrestte 2.0 x 16 yazıyor hangisi anlayamadım ?
    bendede boşta 2.0x16@x16 1.1 iken çalışmaya başladığında oyun video vs. x16 2.0 oluyor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.