Şimdi Ara

Ekran Katrı yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bu ekran kartı hd 6850- GTX 460 dahamı iyi ?
  • crysef kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam önerdiğimiz psu kafa yattı Teşekkür ederim.. Fakat 2 ekran kartını nasıl aynı anda kullanıcağım şu CrossFire olayımı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DooDLezz3141

Bu ekran kartı hd 6850- GTX 460 dahamı iyi ?

İkisi arasında hissedilebilir performans farkı yok.
    DX 12 destekleyeceği için ve Nvidia'nın yazılımda daha iyi olması nedeniyle GTX 460 daha mantıklı olur.
  • quote:

Tamam hocam önerdiğimiz psu kafa yattı Teşekkür ederim.. Fakat 2 ekran kartını nasıl aynı anda kullanıcağım şu CrossFire olayımı ?

CrossFire yada SLI destekleyen anakarta sahipmisiniz? anakart bunları desteklemezse CrossFire yada SLI yapamazsınız
    ve bu arada 2 ekran kartını nasıl aynı anda derken iki farklı üretici ile olmaz yani birinci slota hd 6850 ikinci slota gtx 460 olmaz
    ikisi de aynı üreticini aynı modeli olmalıdır.

iki aynı ekran kartını AMD CrossFire yada nvidia SLI köprüleri vardır bu kablo yada köprü ile birbirine veri alışverişi yapması saglanır.
    Tabi başta dediğim gibi anakart desteklemelidir. ve bu kartlar psu çok waat çeker o yüzden yüksek psu kullanılır ve işlemci performasıda önemlidir.
    senin sisteme crossfire yapsak hem psu hemde işlemci sıkıntı çıkarabilir. anakart modelin yazmadıgından ona bşy diyemem.

anakart 760 GM-P2 MSİ-760GM-P21 DDR3 ses-Lan-vga-sata faturada öyle yazıyo :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DooDLezz3141 -- 2 Nisan 2015; 14:12:01 >
  • quote:

anakart güzel ama crosfire yada slı desteklemiyo desteklese bile zaten cpu ve psu sorun çıkarabilir
    en iyisi tek hd 6850 hd 6870 yada gtx 460 alman olur.
    ikisi arasında 2 elde hangisi iyi fiyat deng gelirse al derim.
    gtx 460 tam o.c kartıdır yok ben o.c işim olmaz diyosan hd 6850 al yada 6870 alabilirsin uygun fiyata bunları bulunur.
    O.c nedir overclock mu ? fiyat olarak gtx 460 daha cazip hd 6850 öneriyorsanız ona yönelicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DooDLezz3141 -- 2 Nisan 2015; 23:11:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crysef

quote:

anakart güzel ama crosfire yada slı desteklemiyo desteklese bile zaten cpu ve psu sorun çıkarabilir
    en iyisi tek hd 6850 hd 6870 yada gtx 460 alman olur.
    ikisi arasında 2 elde hangisi iyi fiyat deng gelirse al derim.
    gtx 460 tam o.c kartıdır yok ben o.c işim olmaz diyosan hd 6850 al yada 6870 alabilirsin uygun fiyata bunları bulunur.

+1 avatara da + 1
  • quote:

O.c nedir overclock mu ? fiyat olarak gtx 460 daha cazip hd 6850 öneriyorsanız ona yönelicem

O.C = overclock
    gtx 460 stock degerlendirirsek hd 6850den biraz daha az performans verir ama gtx 460 o.c yaprasanız işler değişir.
    hangisi uygun fiyata denk gelirse onu alın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crysef -- 3 Nisan 2015; 13:21:49 >
    gtx 460 'ı aldım diyelim bu sistemde o.c yapılırmı, işlemci sıkıntı çıkarırmı veya psu ? Çünki fiyat olarak baya fark var :D
  • DooDLezz3141 D kullanıcısına yanıt
    Psu degistirmeden gtx750ti veya duz 759 alinabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

gtx 460 'ı aldım diyelim bu sistemde o.c yapılırmı, işlemci sıkıntı çıkarırmı veya psu ? Çünki fiyat olarak baya fark var :D

sisteme o.c yapmıcaksınız sadece ekran kartına yapın ve cpu ve önerdiğim psu sorun çıkarmaz.
    ekran kartını aradaki fiyat farkı ne kadar ona göre değerlendiriyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crysef -- 3 Nisan 2015; 20:21:06 >
  • quote:

Arkadaşlar öncelikle bilgisayarımı 2-3 ay önce sıfır olarak aldım ancak oyunlarda aşırı derecede yavaş ekran kartından kaynaklandığını sanıyorum lütfen yardımcı olurmusunuz ?

Sistem Özellikleri::

Windows 7 ultimate 64 bit

Amd Phenom(tm) II X4 945 Processor 3.00 GHz işlemci

ATI Redeon HD 5450 1 GB Ekran kartı

500 GB Hard Disk

8GB RAM

Arkdaşlar Oyunları orta grafikte oynamak için sadace Ekran kartını değiştirmem yetermi bana yardımcı olurmusunuz ?

ikinci elden gtx750 oc ve 400w power alırsan işin görülür.
    sanırım 350 tl gibi bir rakama halledersin.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.