Şimdi Ara

Ekran Koruyucu GM 5 PLUS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Ekranı tam kaplayan önerebileceğiniz bir ürün varmı ? Sizin satın alıp kullandığınız ?

• Bi kere tam kaplayan bulmuştum ama eğimli ekran olduğundan sagda ve solda buyuk boşluk oluştu ve rahatsiz edici gözüküyordu. Tabi bu kirilmaz camdi film olursa boşluk yapacagini düşünmüyorum. Benim önerimse kesinlikle nano cam o da tam kaplamiyor lakin ince olduğu için hiç rahatsızlık vermiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihmehmetöz

Bi kere tam kaplayan bulmuştum ama eğimli ekran olduğundan sagda ve solda buyuk boşluk oluştu ve rahatsiz edici gözüküyordu. Tabi bu kirilmaz camdi film olursa boşluk yapacagini düşünmüyorum. Benim önerimse kesinlikle nano cam o da tam kaplamiyor lakin ince olduğu için hiç rahatsızlık vermiyor

oda tam kaplamıyor mu
  • TAm kaplayan KIRILMAZ CAM yok... jelatinden biraz daha dayanıklı olan inceler olanlar var... Kenarlar kıvrımlı oldugu için orayı tutmuyor sert camlar... Tercih yapmanız lazım ya incelerden yada nano tam kaplamayan kırılmazlardannn
  • Kaplamiyor ama bence nano camı bi dene seveceğini düşünüyorum. Ben de su an Nano + silikon kilif kullanıyorum tum ekrani kaplamamasi cok dikkat cekmiyor boylece ve Nano ince olmasi sebebiyle hissettirmiyor dolayısıyla gayet memnunum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dokunmatikte ele geliyor ekranın kenarlarından görünüyor 3mm daha büyük olsalar daha iyi olacak nano kullandım bir snrakinde tam kaplayan deneyeceğim
  • oskurrr kullanıcısına yanıt
    Aynen ama olacak o kadar ekranin eğimli olmasi jelatinler acisindan problem fakat kirilmaz cam a göre çok daha iyi. Bi ara koruyucusuz kullanmayi bile düşündüm ama telefon ansizin dusebiliyor. Sonradan niye takmadim diye uzulecegime nanoyu her türlü tercih ederim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Nişanlımın elinden düştü telefon cam kase üzerine nano koruyucu kırıldı ekran sağlam kaldı ... o günden beri bende koruyucusuz kullanmam diyorum. Lakin beki ki koruyucu çarpmadan düşmeden orta ve kenar taraflarından nokta şeklinde çatladımı kırıldımı herneyse işte... Sanırım belirli bir süre sonra onlarda kendi kendini imha ediyor :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.