Şimdi Ara

Ekran koruyucu - S4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bugün Saturnden invisible SHIELD diye bir ekran koruyucu aldım, ama ekran koruyucuyu nasıl takıcağımı anlamadım. Tam olarak nasıl takılacağı konusunda yardım edebilir misiniz?

Bir kaç SS;

Ekran koruyucu - S4

Ekran koruyucu - S4

Buda nasıl yapılması gerektiği konusunda izlediğim video;

Tıkla

Sorunda içinde verdiği nasıl yapılır kağıt iPhone için ve videodakiyle tamamen farklı şeyler söylüyor. Biri aydınlatırsa çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naima -- 1 Temmuz 2013; 19:13:04 >

• up
  • Fotoğraflar yüzünden artık göremiyorum, yardım edemeyeceğim.
  • Riske girme. Sanirim kaliteki bir sey. Git 5tlye iyi bir telefoncuya taktir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balawitz

Riske girme. Sanirim kaliteki bir sey. Git 5tlye iyi bir telefoncuya taktir.

Yarın yanımda ki bayiye gidicem umarım biliyordur nasıl takması gerektiğini.
  • hacı solüsyonu varsa sürüyorsun onu, bir nevi ıslatmış oluyorsun. bundan önce tel üzerindeki tozları temizlemeni öneririm. sonra bu ıslak korumayı koyuyorsun ve kaydırarak tam olarak telefona oturtuyorsun. sonra hava alma aracıyla baskı kurarak sıvıyı ve hava kabarcığı varsa onları sağa sola çıkarıyorsun ve kurumaya bırakıyorsun. Hepsi bu...
  • Bugün telefoncuya gittim oradan almadığım için takmak istemediler, eve getirip ben takmaya çalıştım elimden geldiğince, üstünde bir sürü baloncuk oluştu ama kağıtta 2-3 gün yazdığı için çıkarmak istemedim şuan üstünden 6 saat kadar geçti ve çoğu baloncuk kayboldu. Bu koruyucuyu almak isteyenlere örnek olsun, tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.