Şimdi Ara

Ekran parlaklığını azaltırken aniden tüm ekran ışığı sönüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asus k52jr laptopum var. Ati Mobility Radeon HD 5470 ekran kartı var. Şu an ekran kartının 15.20 sürümü yüklü ve ekran parlaklığını kısarken %80 altına indiği anda ışık tamamen gidiyor. Ama ekran halen açık aslında yani ekrana ışık tutunca masa üstü görünüyor. Parlaklığı tekrar açmak gerekiyor.
    Sürücünün 13.4 sürümünü yükledim hiç bir sorunu yok hatta daha stabil ama eski sürümü yüklesem de bir süre sonra kendiliğinden ekran kartı sürücünü haberim olmadan güncelliyor. Otomatik güncellemeyi de kapatamıyorum çünkü 13.4 sürümde arayüz açılmıyor ama stabil çalışıyor ayar yapmadan da. Ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim? yardım lütfen

• Sorun ekranın led driver chipinde.. Yazılımla düzeltemezsin boşuna uğraşma. Ancak dimscreen diye bir program var contrast ayarlıyor bunu deneyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hgwxx/7

Sorun ekranın led driver chipinde.. Yazılımla düzeltemezsin boşuna uğraşma. Ancak dimscreen diye bir program var contrast ayarlıyor bunu deneyebilirsin.

eski driver yükleyince ekran parlaklığını azaltabiliyorum hocam ama bilgisayar bir kaç gün içinde kendiliğinden son sürüme güncelliyor. son sürümde ekran parlaklığını kısınca ekran tamamen kapanıyor.
  • TeKNoYDN kullanıcısına yanıt
    O zaman auto update i kapatmalısın. Güncelleme yapmaması için.

Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hgwxx/7 -- 22 Ocak 2017; 20:51:34 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.