öncelikle selamın aleyküm arkadaşlar benim bir sorunum var
ben kasamı lcdye takıp kullanıyorum ve şu 1 aydır bilgisayarımın cpusu sadece youtube açıkken bile 80 civarı oluyor ve aşırı derecede yavaşlıyor pc neyse bunu geçtim böyle en fazla yarım saat sonra ekran sadece mavi oluyor sadece mavi bu ekranın mavi olma durumu pc açılmadığında da oluyor pc ye bu sorun yüzünden bilgisayarımı artık doğru düzgün kullanamıyacak düzeye geldim eset avg gibi programlarla virüs taramasıda yaptım ya termal macundan yada işlemcinin aşırı dercede ısınmasından kaynaklandığını düşünüyorum yakın zamanda yenileyeceğim sizce sorun nedir bir cevap yazarsanız minnettar kalırım
bu arada forumda yeniyim yanlışımız olduysa affola
mavi oluyor derken mavi ekran hatası mı alıyorsun ? yoksa renkler karışıyor mu..eğer renkler karışıyorsa vga kablonda sıkıntı var demektir. eğer mavi ekran alıyorsan işlemcin çok ısınıyordur. fan ını kontrol et...başka bir fan kullanıp dene...
teşekkürler dostum şimdi biraz daha araştırdıktan sonra işlemcinin fanının çok yavaş döndüğünü gördüm yüksek ihtimal işlemci aşırı ısındığı için pc res atıyor fakat lcdye takılı olduğu için pc bende pcnin res atıldığı gözükmüyor bende yorumun için teşekkür ederim
bir şey değil...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme