Şimdi Ara

ekran sallantısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar pc cokmustu hallettık ancak yıne bı sorunla karsılastım..mesela bı sıtede gezerken mouse asagı tarafa surukleyınce ekran dalgalanıyor sorun sızce nedır

• ekran kartı driverini yuklemeyi unutmus olabilir misiniz?
    saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turquoise -- 25 Ekim 2005, 21:42:36 >
  • ya yuklemedım bılıorum cunku yanımda yok tam markasını bılmıorum...xp neden okumuoyor kı normal de okuması lazım deıl mı??
  • ekran kartının ustunde yazar markası ve modeli. markanın sitesinden guncel surucuyu indirebilirsin.
  • anlasıldı kuzen cok saqol
  • pekı drıverı yuklemeden 1-2 hafta kullansam bı zararı olurmu??
  • xp nin dandik driverını kullandığından ekran kartın tam hızla çalışmıyor(kendi hafızasını kullanamıyor galiba) onboard kart gibi anakartı kullanıyor.ve yavaşlıyor.tek olay bu
  • sorunmonitörden olmasın? degaus tazeleme yaptır monitöre... bence ekrankartı driveri ndan çok monitörden gibi ekran kartları dalgalanma yapmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: tembeler

sorunmonitörden olmasın? degaus tazeleme yaptır monitöre... bence ekrankartı driveri ndan çok monitörden gibi ekran kartları dalgalanma yapmaz

arkadasın dalgalanma dedii sey yandaki scrollu assaa ya da yukarı hareket indirince goruntu parca parca geliyo. bende formattan sora o problemi yasıyorum. ekran kartıyla alakalı bi durum. saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mertguney

arkadaslar pc cokmustu hallettık ancak yıne bı sorunla karsılastım..mesela bı sıtede gezerken mouse asagı tarafa surukleyınce ekran dalgalanıyor sorun sızce nedır

sadece orda değil, örneğin bir pencereyi küçültüp taşımaya kalktığın zamanda yaşanır o problem, ekran kartı sürücülerinden kaynaklı.. (tabi bahsettiğim sorunu yaşıyorsan)
  • atlama deyide şuna tam olsun bari... yanlış anladık haliyle
  • Not: directx i de guncelle...
  • monitörle alakası kesınlıkle yok ekran kartıyla ılgılı oldugundan emınım sorunda cok buyuk ıhtımalle driver yuklenmemesınden...sorum su anda bu ıslemı yapmasam sorun çıkarmı???ekran kartı hasar gorurmu
  • arkadaşım yüklediğin ekran kartının kendi menüsünde ekran titreşim ayarları var oradan giderebilirsin.
    o şekildede olmassa ekran kartından sorunun olduğu kesin sana kolay gelsin.
  • arkadaslar su anda bı tane driver yukluyorum ya yalnış driver ise sorun olurmu??
  • Calısmazsa silersin bi problem olmaz...

Normal sartlarda uymayan driver ya calısmaz yada cakısma yaar silerek bu prolemlerden kurtulabilirsin...
  • bu driver yüklenince direk kendi kaydetmiyor mu??driver yukledım dosya hazır ama hala aynı

sımdı ne yapmam gerekıyor??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.