Şimdi Ara

ekran sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba ekran açılırken asus logo sonra windows logo geliyor ve ekran kaymaya başlıyor ekranda kare kare ufaklı büyüklü kararmalar oluyor renk kaymaları oluyor.büyük ihtimal ekran kartı gitmiş bu gün tekrar açtım 1 saat kadar sorun yoktu sonra birden yavaş yavaş tekrar olmaya başladı ve görüntü sonra komple kaydı ekran kartı sapphire HD7850 1gb çok fazla kullanılmamıştı 4 senelik ekran kartı fakat yedek olarak duruyordu az kullanılmıştı. hdmı dvı çıkışlarında oluyor girişlerden kaynaklı değil acaba termal macun yenilesem düzelir mi? ısındığından mı oluyor acaba yardımcı olursanız sevinirim tşkler

• Aynı olay "hdmı dvı çıkışlarında oluyor" yazdığınıza göre kesin olarak AMD ekran kartınız gitmiş ,arkadaşım hiç bir işlem artık işe yaramaz.
  • carso kullanıcısına yanıt
    ekran kartını fırınladım şuan çalışıyor bir sıkıntı yok.acaba ne kadar süre gider bilmiyorum fakat gittiği kadar kullanıcaz sonra başka kart bakarız
  • Gittiği yere kadar bu uygulama 3 günde 3 ayda gidebilir.Genelde 3 ay içerisinde gidiyor komple fırın yapmışsın lokal olmalıydı ama önermediğim birşey olmadığı için söylemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carso -- 26 Ekim 2017; 19:30:9 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    Ekran Dalgalanma sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Ekran kararma sorunu?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.