Şimdi Ara

Ekran Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Ben yaklaşık 1 yıldır ekranda donma sıkıntısı yaşıyordum. Bilgisayarı kapatıp aylarca beklettim. Sorun kendi kendine çözüldü ama yaklaşık 2 ay sonra ekran kırmızı,mavi,yeşil,beyaz gibi renklerde çöktü. Yani siz bir iş yaparken kendi kendine bu renkler ekranda veriliyor. İlk başlarda çok nadir olurken bir süre sonra biosta bile olmaya başladı. Güvenli modu açamıyorum orada sürekli oluyor.(Bilgisayarı Sallayınca Da Oluyor)
    Ekran Sorunu
    Ekran Sorunu

Windows 7 Sp 1
    32 Bit
    3GB Tam
    İşlemci : Intel Pentium Dual Cpu T3400 2.16GHz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yardım11 -- 2 Eylül 2019; 13:24:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ekran kartı var mı yoksa on board mı kullanıyorsun onboard ise anakart üzerindeki çipte sorun var demektir. Ekran kartın varsa sorun grafik kartındadır. Sorun giderek çoğalıp en son görüntü alınmaz hale getirir. anakart fırınlama yöntemi ile sorun geçici olarak çözülebiliyor. İşlemi yapacaksan iyice araştır riskleri çok.
  • Anakarttan monitore baglantı ıcın ara kablo var bazı sonylerde bu film kablo oluyor.Monıtoru oynattıgında cızgıler cıkıp artıyorsa kablo arızası vardır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    Ekran Dalgalanma sorunu
    7 yıl önce açıldı
    1660s ekran kartı ısınma sorunu
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.