Şimdi Ara

Ekranda Çizgi Oluştuğu İçin İade Alan Var mı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: forbeauty

18 gün sonra ürün Trabzonda. Henüz teslim ettiğim mağazaya gelmedi sanırım ama muhtemelen bugün gelecekmiş. İade çıkmamış. Nasıl bi işlem yapmışlar cihazda sorunu halletmişler mi merak ediyorum. Öğrenince yazıcam yine.

Biz de bekliyoruz merakla umarım düzeltmişlerdir sorunu
  • quote:

18 gün sonra ürün Trabzonda. Henüz teslim ettiğim mağazaya gelmedi sanırım ama muhtemelen bugün gelecekmiş. İade çıkmamış. Nasıl bi işlem yapmışlar cihazda sorunu halletmişler mi merak ediyorum. Öğrenince yazıcam yine.

Ne oldu hocam gelişme var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: captork

quote:

Ne oldu hocam gelişme var mı?

İade çıkmış. Sisteme düşmediği için cihazın kargoda olduğunu sanmışlar. Ben ısrarla arayınca 10 gün oldu istanbuldan yola çıkalı deyince lenovoyu arayıp sorma zahmetinde bulundular sonunda. Bugün mağazaya gidip başka ürün bakıcam. Aynısından kalmamış stoklarda. MSI'dan birtane almak istiyorum ama ya çok pahalılar, ya da beğendiklerim stokta yoklar.

Eğer istediğim tarzda kalitede ve fiyatta bir bilgisayar bulamazsam verdikleri çeki verip paramı nakit olarak isteyeceğim. Yok mok diyecekler ama tüketici hakem heyetine vs. başvururum en kötü ihtimalle.

O parayı ben banknot şeklinde ödedim. Nakit olarak hem de.. Aynı şekilde de geri talep edicem. Çakallık yapmaya çalışırsalar kendimi tutamayıp mağazada olay çıkarırım diye kendimden korkuyorum. Haklıyken haksız duruma düşmekten yani.

Bu arada Lenovu y50-70 4720HQ olan modeller şu anda teşhir ürünleri hariç hiçbiryerde yok. Kronik problemi olduğu için lenovo üretimi durdurmuş sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forbeauty -- 14 Ocak 2016; 6:56:35 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.