Şimdi Ara

Ekranı 5 Inch'ten Küçük Telefon Tavsiyesi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Fraghera

quote:

Orijinalden alıntı: MrKemal17

Z3C, Galaxy Alpha, iPhone 6 küçük ekranlı iyi telefonlar. 1300 civarında Z3C ve Alpha mantıklı.

araştırmalara devam ediyorum. bulsam moto g 16 gb alacaktım ama neyse artık

Alternatif olarak Z1compact diyeyim,hem daha kucuk hem daha hesapli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: superwera

Alternatif olarak Z1compact diyeyim,hem daha kucuk hem daha hesapli.

HTC One mini 2 1.069 TL fiyatı ile cazip, tasarımı iyi ama 1 Gb rami var :(

Xperia M4 Aqua'nın fiyat belli değil ama özellikleri ile htc'den daha iyi. Bununda kötü yanı ekranının 5 inç olması :/
  • 5" ekranlı GM 4G 700 TL den satılacak. alınır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fraghera -- 13 Mayıs 2015; 19:03:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: koray kucukisilak

ustam eger s3mini almak istersen bende var sim kart takilmadi sifir cihaz beyaz anneler gunu icin anneme aldim babamda almis bende kaldi tel oyuzden satiyorum 500 tl ye az bisey pazarlik olur aslinda olmasa iyi olur ama sunnettir ihtiyacin olursa pm atabilirsin

s3 mini düşünmüyorum dostum
  • Ben hala telefon alamadım bu arada

iphone 5s ile z3c arasında gidip geliyorum ama muhtemelen seçimim sony'den yana olacak.

Hala tavsiyeye açığım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fraghera

Ben hala telefon alamadım bu arada

iphone 5s ile z3c arasında gidip geliyorum ama muhtemelen seçimim sony'den yana olacak.

Hala tavsiyeye açığım.

Z3c kullanıcısıyım tavsiye ederim.
  • bu bütçeye o boyutlarda pek iyi cihaz yok hocam, 4.6 inç xperia z3c öneririm. Yıllarca kullanırsınız ancak fiyat 1400-1500 civarı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carsley

bu bütçeye o boyutlarda pek iyi cihaz yok hocam, 4.6 inç xperia z3c öneririm. Yıllarca kullanırsınız ancak fiyat 1400-1500 civarı.

Tamamdır. Teşekkürler arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Save The Day

Z3c kullanıcısıyım tavsiye ederim.

kasa ile ilgili olumsuz yorumlar var, sende bi sorun oldumu? ekranın kalkması, köşelerin atması vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: niggas

Bu bütçelerde android pişman eder kardeşim benden söylemesi aldıktan 2-3 ay sonra rehbere tıklarsın,gidip içerde yemeğini yer gelirsin,arama yaparsın gibi gibi..

Adam haklı sonra kernel rom peşinde koşarsın en son sinirlerin yerinden oynar
  • g2 32gb düşünebilirsiniz. ekranı 5.2" fakat çerçevesinin çok az olması bunu dengeliyor.
  • sanırım z3c alacağım
  • Konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın arkadaşlar ama çok kararsız kaldım, 4 yada 4,7 inch ekranlı cihaz arıyorum büyük ekrandan çok sıkıldım.

iphone se
    xperia x compact ve samsung A3 2017

Şu üç cihaz arasında hangisi sizce ?
    Tamam androidden de oldukça sıkıldım senelerdir android kullanıyorum ios stabilitesi ve güncelleme desteği bozulursa servis desteği falan evet güzel ama diğerleride ucuz,
    çok karasız kaldım. İos'un sundukları dışında x compact mesela batarya kapasitesi şarj dayanma gücü yönünden yazdğım üç cihaz dan da bariz önde, hızlı şarj özelliğide var. x compact ses yönünden de sundukları baya iyi ön tarafta çift hoparlör var kulaklık ses çıkışı iyi diğerlerine göre.
    Samsung hadi en son zaten pek güven vermiyor bana onu elesek sony mi apple mı. Mantıklı tavsiyelere ihtiyacım var cidden. Şimdiden teşekkürediyorum.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.