Şimdi Ara

Ekranı calısmayan iphone

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha once forumda iphone ekranımın durduk yere calısmadıgını soylemıstım. Genelde ekranın degısmesı gerektıgı soylendı (350ytl)sonucta bır software problem yoktu. Bayramda ıngıltereye gıttım ve apple genıus bardan randevu aldım. Gorevlıye ıphone mu verdım adam 20 sanıye baktı telefonuma ekranın calısmadıgını gordu ve bana yepyenı bır iphone verdı. hala stoklarında ilk jenerasyon iphone var. 3g vereceklerını dusunmustum ama ılk jenerasyon iphone vermesıne daha cok sevındım. Eger benım gıbı ekran problemı olan arkadaslar varsa yurtdısına cıktıklarında guvenle apple a gıdıp iphone degıstırılmesını ısteyebılırler garantı kapsamı dısı bıle olsa apple degıstıyor telefonları.Tabı ekran bozuklugu yere dusmeden veya carpmadan kaynaklanmayacak!!!. Bazı arkadaslar forumda hacklendıkten sonra apple telefona bakmaz, degıstırme yapmaz hatta telefonu alırla hacklendıgı ıcın ...gıbı garıp garıp yorumlar yazmıstı. Sadece sızlerı bılgılendırmek ıstedım.

• arkadaşım slm benimde iphone çalışmıyor ama ekrandan mı telefondan mı bilmiyorum sence ne yapmam gerekir.

Telefonu amerikaya göndersem apple storeye sence değişim yaparlar mı? Acil cevap bekliyorum yarın arkadaşım amerikaya gidecek ona göre bilgi vermeni rica ederim.
  • sorunun ne olduguna baglı? telefonun hıc mı acılmıyor? eger sorun hardware ise degısım yada tamır yaparlar ama software ıse bısı yapmayabılırler? sorunun apple ın sık sorulan sayfasında var mı? orda da cozumlerı bulabılırsın.
  • orası ingiltere burdada keşke öyle olsa
  • burda kutusunu alamassın öğle aç bi ticaret politikası var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.