Sorunun tam nasıl oldugu anlayamadigim garip bir sey mevcut.
Oyunların hiç birinde sıkıntı yok. 5-6 saat araliksiz oynamama rağmen tık demiyor. Fakat enterasan bir sekilde 1-2 saat internette gezinirken ozelliklede youtube benzeri streaming videolar izlerken ekran birden kapanıyor ( monitor den kaynaklı deil ) sonra 1-2 dakka sonra tekrar aciliyor. Nvidianin 301.42 versiyonunu kurdum. Bir versiyon aşaaği indirdim 2 versiyon aşagı indirdim derken o olmadi. Harddiskten supelendim bütün sata girişlerini yer deiştirdim 2 ye bolunmustu birleştirdim format attim derken o da olmadı. sonrasında ekran kartı slotu cıkardım baska makineye taktim onda yapmadı yazılımsal oldugunu dusundum win7 64 bit değişik versiyonlarını yükledim yine olmadı. Psu dan süphelenip baska psu denedim o da değil. Evin farkli odalarında prizleri farkli olarak denedim oda olmadı. Anakarttaki bütün bileşenleri cikardim temizledim slotları bileşenleri temizledim o da fayda etmedi. Bios en gücel sürümüde yükledigimi belirteyim.
Sorunum bundan ibaret. Ekran gitmesinden once farkettim tek olay ekledigim resimde yazıların kaybolması bunun yasanmasından bir yarım saat sonra ekran birkez gidiyor evin icinde dolaniyorum geliyorum geri gelmiş oluyor. Belirteyim Ekran gitmişkende sistem calisiyor soyle film izliyorsam sesleri geliyor takilma olmadan mp3 yada youtube da bişi izliyorsam onun sesleri geliyor takılma olmadan. Cok enteresandir bu olayların hiç birisi oyunlarda olmuyor BF3, MW3, NFS Shift 2, Diablo 3 gibi.
i5 2500k işlemci Asus Maximus IV GENEZ Ocz 8gb 1600mhz ram (4+4) 9600gt Palit 1 gb Ekran kartı 700watt ocz Acer gr235hbmii monitor.
Oyun oynamadikca cok sinir bozucu birşey internette arkadaslarımın fotosuna bakarken bile aniden gidiyor deli ediyor beni. Derman olabilcek bir arkadaş vardir sanirim. Simdiden okudugunuz icin bile tesekkur ediyorum.
Benzer bi hata ati ekran kartıya basıma gelmişti. Baska bir ekran kartıyla deneme imkanın varsa ekran kartı uzerinde dur derim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme