Şimdi Ara

Ekranın ortasında gelen spam kutucukları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar resimde görüldüğü şekilde popuplar açılıyor rastgele. Hatta chrome açık olduktan sonra alt tab ile bir oyun falana geçtiğimde o ekrana da geliyor. Çoğunlukla böyle boş, arada da birbirinde alakasız farklı reklamlar çıkıyor.

Aynı zamanda ağdaki diğer laptop ve android telefonumda da aynı durumda. SecureAnywhere kullanıyorum antivirüs olarak, onun dışında MalwareBytes yüklü. Sorunu çözmek için Combofix, AdwCleaner, Ccleaner, Junkware Removal Tool ve RKill ile tarama yaptım ama faydası olmadı. Sadece ekranın ortasında gelen reklamların sinir bozması değil, bilgisayarda da biraz yavaşlatma yaptığını fark ettim.

Kendi bilgim dahilinde uğraştım ancak çözemedim, çok zor değildir umarım bundan kurtulması.

Ekranın ortasında gelen spam kutucukları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Belanir -- 3 Kasım 2014; 5:08:06 >

• tarayıcıların eklenti bölümlerini bir kontrol et bakalım eklenti olarak yüklenmiş tanımadığın bir şey var mı onlar yapıyor olabilir .
  • "Hitman Pro"yu dene! Modem markan "TP Link" mi?
  • Merhaba aynı sorun benim bilgisayarımda da mevcut.Önce crome da başladı şimdi explorera geçti.Kaspersky var ama oda bir şey bulamadı yardımcı olursanız sevinirim.
  • Tarayıcıda bilmediğim bir uzantı yok ya da programlarda saçma programlar yüklü değil. Hitman Pro'yu denemedim ama ona da bir bakayım. Modem ise Airties Air6372SO modeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Belanir

Tarayıcıda bilmediğim bir uzantı yok ya da programlarda saçma programlar yüklü değil. Hitman Pro'yu denemedim ama ona da bir bakayım. Modem ise Airties Air6372SO modeli.

"CCleaner" ile DNS Önbelleğini temizle!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.