Şimdi Ara

Ekranin ust tarafinda beliren reklam sorunu(çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar,son 2-3 gundur telefonun uygulama menusunde,ana ekranda,herhangi bir uygulama açıkken veya açılışı esnasinda ekranin ust kisminda reklam kutusu belirmekte (reklam barının uzerindeki kapat butunu veya telefonun ana ekran tusuna basana kadar kapanmiyor)..
    Ad clean,Avast,Avg,nod 32,Airpush v.s hepsini denedim ancak hicbir fayda etmedi reklam kutusu kendiliginden surekli olarak yeniden cikmakta.Format harici bir cozum varsa lutfen yardimlarinizi esirgemeyin..
    Not:Bu reklam sorununu yasamadan once google play market veya market harici yukledigim herhangi bir ek uygulama yok, var olan uygulamalarimi cok uzun suredir kullammaktayim ve bugune kadar boyle birsey hic yasamadim, sorun 2-3 gundur bas gosterdi ..
    Ekran goruntusu asagidaki gibi;
     Ekranin ust tarafinda beliren reklam sorunu(çözüldü)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi just_shop -- 3 Ekim 2015; 15:51:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Virüs olabilir

• Uzun suredir kullanmis oldugum Duvar kagidi Hd uygulamasini kaldirdim birkac saattir sorun yok, aynı sorunu yasayan arkadaslar eger bu uygulama yukluyse verileri ve on bellegi temizleyip kaldirsinlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    telefonun sag ustundeki simge
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.