ÖNCELİKLE SELAMUNALEYKUM DİYEREK SORUNUZMU AÇIKLAYAYIM ECS SİS661 FX-M ANAKARTIM 256MB BLİTZ DDR400 RAM İNTEL CELERON 2.4GHZ İŞLEMCI 40 GB HDD VE YENI ALDIĞIM SAPHIRE MARKALI ATİ RADEON 9600 PRO DDRII 256MB (128BİT) BİR EKRAN KARTIM OLAN BİR BİLGISAYARIM VAR EKRAN KARTI ALDIĞIMDAN BU YANA OYUN OYNAYAMIYORUM İLK ALDIĞIM GUN BUTUN DRİVERLERİ YUKLEDIM OYUN ACTIM ACARKEN OPENGL HATASI VERDI ONU DUZELTTIM (İNTERNETTEN GUNCEL DRİVER İNDİRDİM) SORUNUM ŞUDUR: BİLGİSAYAR OYUN AÇARKAN COK KASIYOR MEDAL OF HONOR AÇMIYOR ONBOARD OLAN 32LIK EKRAN KARTININ ACTIĞINI 256MBLIK EKRAN KARTI AÇMIYOR KASIYOR FORMAT ATTIM KASIYOR DIYE SORUN YINE DEVAM EDİYOR OYUN OYNAYAMIYORUM SORUNUN ÇÖZÜM YOLU RAM ALMAKSA EN AZ NE KADARLIKRAM BELLEK ALAMALIYIM BANA BUNUN NEDENINI VE CÖZÜM YOLUNU YAZARSANIZ SEZE DUA EDERİM ŞİMDİDEN ALLAH RAZI OLSUN İŞLERİNİZ RAST GELE HAYIRLI RAMAZANLAR ALLAH SEVDİĞİNIZLE BARABER ETSIN msn adresim:destegul17@hotmail.com efendiminesiriyim74@msn.com
driverın versiyonu ne ? cünkü o karta atinin tüm driverları uymuyor genelde günce versiyonlar yüksek ekran kartları ile uyumlu olarak cıkıyorlar eski bir driver cekmeyi dene aklıma baska birsey gelmiyor birde biostan 4x/8x hangisinde çalıştıgını bul agp olması lazım o kart aklıma baska birsey gelmiyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme