Bildirim
Ekranlı, mıknatıs fanlı AIO ile 14700K soğutmak! 'Aorus Waterforce X II 360 ICE'
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
canafarımsıyı kontrol altına alalımmmmm.
fanların sesli çalışması dışında birbirine yapışmasını sevdim. pst arcticlerde de fanlar kablolararası birbirine bağlanabiliyor. çok elzem değil. ekran iyiymiş. yazılım olayını h110i de de ben yaşıyorum. am5 sistemi görmüyor. dolayısıyla maxe falan alamıyordum. fanları direk anakarta bağladım ve ordan kontrol sağlamasını istedim. yazılımdan sadece rgb rengini ayarlayarak çözdüm.
-
Sorun gigabyte ta ben argb cpu ve ramleri de senkron edemiyor salak saçma kafasına göre takılıyor napalm yapacak bişey yok
-
MSI MEG CORELIQUID S360 AIO 22 gün kulandıktan sonra iade ettim.
Şuanda NOCTUA NH-U12A chromax.black hava soğutma kulanıyorum işlemci 14700K bendeki msi aio da okumuyordu işlemci sıçaklıklarını bios üzerinden xmp profil açıp kapatınca düzeliyordu ama benim içime sinmediği için bu sıvı soğutma olayı hava soğutmaya döndüm memnunum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enja -- 28 Aralık 2023; 17:39:23 >
-
Valla ben h150i lcd elite ile 13700kf yi çok rahat sogutabiliyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X