Şimdi Ara

Ekrem İmamoğlu işine gelmeyince hatırlamıyor (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kuruma oy vermeyi düşünmek nasıl bir kafa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben kısa donla gezerken birileri burada paylaşım yapıyormuş vay be. 40'a merdiven dayamış adamım demek ki 10 sene önce falan burada paylaşım yapıyormuş bu seçim zamanı gelen eleman. Artık ne paylaşmışsa. Hepiniz tornadan çıkma tipler gibisiniz. Ekmek olmasa biriniz bile burada gözükmez.

Hele ötekisi beni engellediğini söyleyen üye süper. O da seçim zamanı hep burada. Kimi kandırıyorsunuz kimse bedavaya günde 3-4 konu açıp propaganda yapmaz. Burada saatlerini bu işlere harcamaz. İnsanların işi gücü var burada karşılıksız siyasi parti borazanlığı yapmazlar. Normal bir üye anca bir konu açar veya mesaj yazar düşüncesini söyler.

• sonnick kullanıcısına yanıt
    Bu mevcut düzende bana giren çıkan yok ben hayatımı yaşıyorum ay sonunu getiremeyen %52 deki kişiler ağlasın bir çoğu ucuz et ucuz ekmek kuyruğunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BraveHeart- -- 16 Mart 2024; 12:34:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz imam devleti istemiyor muydunuz alın size imamoğlu.

• madem videodaki kişi "ideolojik düşünmüyorum, belediye seçimlerinde ideoloji olmaz" diyor. bakalım google amcamız ne diyor? Ekrem İmamoğlu işine gelmeyince hatırlamıyor 

google araması:

"Bir siyasi partinin kimliğinin merkezi bir parçasını oluşturabilecek ortak ideolojiler arasında liberalizm, muhafazakarlık, sosyalizm, komünizm, anarşizm, faşizm, feminizm, çevrecilik, milliyetçilik, köktencilik, İslamcılık ve çok kültürlülük yer alır."

dolayısıyla bu kişinin değerlendirme yaparken tarafsız davranmadığını ilk girişten anlamış oluyoruz. birisi hakkında başarılı veya başarısız detaylarına bence hiç girmeye bile gerek kalmamış oluyor. tarafsız değil, değerlendirmesi de öyle.

• design.code kullanıcısına yanıt

İmamoğlunun gerçekte soy adının "MÜDAFA" olduğu iddia ediliyor. Daha sonradan başvurup soyadlarını babası ve amcası İmamoğlu yapmışlar diye bir iddia var. Hatta İmamoğlunun ilk okul kayıtlarında adı soyadı Ekrem Müdafa diye geçiyor flan diyorlardı. Bu 2019 da da baya gündem olmuştu ama resmi bir yalanlama veya açıklama flan görmedim ben.

• 0 metro ihalesi olucağına insaat durmus metroları bitirmek daha mantıklı istanbulun trafik sorunu bitmez dünyanın en iyi sehir pilanlamacısı dahi gelse isin icinden cıkamaz

• Bu forum yönetimi hesap devrediyor sanki. Yeni türedi bu partizanlar konu açıyorlar.

Hep diyorum; belli bir mesaj sayısına gelmeyen konu açamasın.

• Zeyrekyoutube
    "OSMANLI DİRİLECEK SANMIŞTIM.. MEĞER FİLİMLERDE OLUYORMUŞ" | SOKAK RÖPORTAJLARI
    https://www.youtube.com/watch?si=G3nVSa3SmteY0gXe&v=bHPo4Ae8fBY&feature=youtu.be

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• he_man kullanıcısına yanıt

Bu nasıl olmadıysa adamda seçim vaadi olarak dediklerini yapmamış. İkisi de aynı durum

• design.code kullanıcısına yanıt
    Eleman soyadını beğenmeyip değiştirebilecek kadar onurlu bir kişilik.

Laz mütahit olması beni hiç ilgilendirmiyor bile.

İMAMOĞLU verdiği vaatleri hatırlamıyor olması ise insani bir tevazu örneğidir.

Yoksa verilen vaatler NAMUSTUR.

Hatırlanmıyor / Unutulmuş olması ise insani bir haktır...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • OverClocKing kullanıcısına yanıt

Tamam siz Melih Gökçekten devam edin vaatlere

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.