Şimdi Ara

Eksenden Aldığım Anakartta Çizik Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yeni bir bilgisayar toplamak için birsürü araştırma yaptım en uygun parçaları en iyi fiyata almaya çalışıyorum.

Benim problemim bugün elime ulaşan MSI Z97 G43 marka model bir anakartla ilgili. Eksen Bİlgisayar dan aldım bir buçuk günde geldi.Kutuyu açtım baktım bir problem yok gibiydi koydum kenara akşam tekrar bir baktım ki kenarından CPU FAN2 girişinin ve RAM slotlarının olduğu köşede kartın arka tarafında kenardan başlayıp RAM slotlarının oraya kadar uzanan bir çizik olduğunu fark ettim. Ama yakından bakılınca bir iki noktada sanki çiziğin etrafında birşeyler erimiş gibi bir görüntüsü var. Şekerli su dökülmüş de yapışmış donmuş gibi birşey. Hemen mail attım siteye resim ile birlikte, şimdide buraya yazıyorum daha önce böyle bir durumla karşılaşan oldumu veya olmasada ne yapmam lazım. Daha tüm parçalar elime ulaşmadığı için deneyemiyorum. Bir fikir verirseniz çok memnun olurum. Teşekkürler.

Anakartın köşesindeki çiziğin resmi:

Eksenden Aldığım Anakartta Çizik Var

Ek olarak da işlemci ve RAMi vatandan internetten webe özel fiyattan aldım i5 4690 ve G-Skill ripjawsX 2x4GB 1600Mhz CL9 daha elime ulaşmadılar bekliyorum. Kasa ve PSU Zalman Z11 Plus ve Corsair VS650 onları da vatandan mağazadan aldım evde bekliyorlar şu an.Ekran kartımı şimdilik eski kartımı kullanıcam NVIDIA Geforce 9800GT 1GB 256Bit olan versiyon .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maytekin26 -- 1 Ocak 2015; 3:42:21 >

• Şekerli su zannetmiş

Şaka bir yana geri iadesini alırlar diye düşünüyorum.

Eksen bilgisayar vatan gibi davranmaz bana kalırsa refurbished ürünse geri alırlar diye tahmin ediyorum.

Ne zamandır vatan gibi 2. Eli 0 diye satmaya başladılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bununla ilgili bir tüketici yasası falan yok mu
    Herkes bu işe girmeye başladı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anakartı faturasıyla birlikte geri gönderin incelenecektir diye mail geldi gönderdim bakalım ne olacak.
  • bence bişey yok gibi bi silseydiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mulobbo

bence bişey yok gibi bi silseydiniz

Sildim zaten uğraştım biraz temizlemek için ama çiziğe tırnağımla sürtünce tırnağıma takılıyordu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.