Şimdi Ara

Eksi Oylama Özelliği Geri Gelsin Diyenler (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
1
Favori
7.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
921 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hoşumuja gitmeyeni ekşilicez, hoşumuja gitmeyeni ekşilicezzz.... çünkü bijj tahammülsüz birer yobajıjjj

sevinin heykeller
  • Eksileme sistemi gelsin ama sıfırın altına inme olmasın çünkü o zorbalığa giriyor belli bir aşamadan sonra.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adminler eksi özelliği geri getiirin.
  • Bazılarının eleştiriye tahammülü olmadığından kaldırıldı. Kesinlikle geri gelmeli.
  • Eksiyi gectim mobilde artı bile veremiyoz

• Koca forumun düştügü hale bak otobüsünüzede imdi .... hepsinin banlanması lazım geyik forumumu burası ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: CR7_35

Niye kaldırdılar onu gelsin ya tam olarak fikrini belli edemiyorsun.

Yukarıda da uzun uzun söylemiştim, Mesut Çevik yüzünden kaldırıldı bu sistem, kendisine basılan eksileri yediremedi anında kaldırdılar. Bir tane konuda eksi yağmuruna tutulmuştu saçma bir tutumundan dolayı. Sonra direk kaldırttı bu sistemi. Kendisi o kadar egoist biri ki, bu forumda ona karşı normal olarak yapılan hiçbir olumsuz yoruma tahammül edemiyor. Ya sınırsız banlattırıyor ya da ağır cezalar verilmesini istiyor ve yaptırıyor. Veya direk kendisi yapıyor sanırım.

Daha beklemeyin bu sistemin geri gelmesini. Çünkü gelmeyecek, getirmeyecekler. Forum sahibiyle samimi dostlukları var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 22 Ocak 2018; 0:23:58 >
  • Banlattırmasın seni böyle konuştun diye.

Videolarda öyle gözükmüyor iyi kibar bi adam modunda forumda ki mesajlarını görmedim takip etmiyorum öyleyse kötü bi durum unutmayın ki dünya 2 taraflı sistem üzerine kurulmuştur + varsa - de olmalıdır.

Hem mesaj -1000 eksi yese nolcak ki alt tarafı internet ortamındasın tuhaf vallahi.

• bir haftadır otobüs trolllerinden sıkıldım. Fakat DH komple troll olmuş.

13 yıldır forumdayım bu kadar troll olmasını beklemezdim.

Ana sayfada saçma başlıklar görmemek için geri gelmeli..
  • Bende kesinlikle eksi butonunu geri isteyenlerdenim. Bazı sapık mesajları eksileyemiyoruz, şikayet ediyoruz fakat saatler geçiyor bu arada aşağı almamız gerekiyor.

• şöyle olsun arkadaşlar eksiye bastığımız zaman ayriyetten reklam çıksın reklamı geçtikten sonra mesaj eksilenmiş olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kreat

Eksi ve artı oylar ayrı ayrı gösterilmeli yan yana.

İkisine de gerek yok.
  • Evet eksileme kesinlikle gelmeli. Gelmeyecekse artılama olayı kaldırılmalı.
  • Eksi verme özelliğini kaldırmak trolleri korumaktır. Trolleri koruyacağım diye normal üyeleri kaybedeceksiniz...

• eksileme gittiğinden beri mesajını absürt bulduğum kişinin önce profiline bakıyorum, geçmiş mesajları da aynı yöndeyse, profili gizliyse ve özellikle de 3-5 aylık hesapsa basıyorum engeli gidiyor. kimler kimler var engel listemde; forumda geziyorum mesajların yarısı engelli gözüküyor. siz trollere çözüm bulmazsanız çözümü kendim üretirim. arada nadirde olsa o engellediklerim düzgün mesaj atar da ben okuyamazsam sorumluları bu eksi oyu kaldıranlardır.

ha eksisi fazla diye okumadan mesaja/mesajıma eksi basacaklar içinse tahminim kimsenin umurunda olmaz o tarz eksi oylar. eksi oy alsa da mesajların görüntülenmesi engellenmediği sürece kimse itiraz etmez.
  • Bence de gelmeli.

Cihanair'i eksi yağmuruna tutamadan attığı her mesaj içimi yakıyor.

Çıldırıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnnn -- 28 Şubat 2018; 13:49:8 >
  • Kesinlikle gelmeli, dh'de pozisyonu olan adam gururuna yediremedi diye kaldırılması zaten saçmalıktı.
  • Çok aman aman önemli birşey değil. Artı da kalkabilir.
  • Bu butonu geri istiyoruz.  

• Olumsuz fikirleri sansürleyen yerden hayır gelmez. Youtube da dislike sayısını gizlemeye başladı, sahtekar videoları anlamak için izlememiz veya yorumlara bakmamız gerekiyor. Önceden dislike sayısından az çok anlaşılıyordu her şey.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.