çaylak nedir.girince çaylak olduğumu anladım.1-2 yıl olmuştu hesabı alalı.
28915. sıradasınız diyor.kaç yıla gelir
ilk üye oldugunda direk yazarlık vermiyorlar hocam.Girdiğin 10entry'e göre degerlendirme yaparak caylak sırasından yazar alımına geçiyorlar.Ama yaklasık 5senedir çaylagım bende
28915 çocuklarım olduğunda görebilecek miyim
O ben oluyorum, 81??? cıvarı bir seydi enson baktıgımda sıram.
Beyler çaylaksanız entryleri sizden başka biri göremiyor mu?
çaylak entryleri başkaları tarafından görülmez. ben 2009 da ilk çaylak entrylerimi girmiştim, 2011 in başında yazar oldum. şuan yazarım, yazıyorum, evet.
Yazarlar ve moderasyon görebiliyor. Yazarlığınız onaylanırsa da herkese görünür.
bana gelir mi yazarlık.ya da önceden yazdıklarımızı değiştirebiliyor muyuz
quote:
Orijinalden alıntı: xradiancex
quote:
Orijinalden alıntı: Static-X
Yazarlar ve moderasyon görebiliyor. Yazarlığınız onaylanırsa da herkese görünür.
yanlışın var. yazarlar çaylak entrylerini göremez. sadece moderasyon görebilir. öyle birşey söz konusu olsa idi inci yerinde durur muydu? biraz mantık yürütmek yeterli.
quote:
Orijinalden alıntı: HiPoKondRiyaK_07
28915. sıradasınız diyor.kaç yıla gelir
quote:
Orijinalden alıntı: HiPoKondRiyaK_07
bana gelir mi yazarlık.ya da önceden yazdıklarımızı değiştirebiliyor muyuz
değiştirirsin ancak sıralamada geriye atar seni.
quote:
Orijinalden alıntı: gespenstfahrer
quote:
Orijinalden alıntı: xradiancex
quote:
Orijinalden alıntı: Static-X
yanlışın var. yazarlar çaylak entrylerini göremez. sadece moderasyon görebilir. öyle birşey söz konusu olsa idi inci yerinde durur muydu? biraz mantık yürütmek yeterli.
Demek ki yanlış biliyormuşum. Teşekkürler düzeltme için.
Sırayı nereden öğreniyoruz bi ara bende almıştım
28915 ne zamana gelir
xradiancex, :)
hipokondriyak,
belli bi süre biçilmez. kondüktörlere kalmış birşey. hızlı geçerlerse çabuk gelir, yavaş geçerlerse veya işlerine gelmezse yıllar alır. ama en az 1 yılın var diyim.
quote:
Orijinalden alıntı: gespenstfahrer
xradiancex, :)
hipokondriyak,
belli bi süre biçilmez. kondüktörlere kalmış birşey. hızlı geçerlerse çabuk gelir, yavaş geçerlerse veya işlerine gelmezse yıllar alır. ama en az 1 yılın var diyim.
neyse o takıla dursun ne diyim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme