Şimdi Ara

Ekşi Sözlük Yazarı Nasıl Olunur?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir kaç gün önce ekşisözlüğe kaydoldum ve 10 tane yorum yapıp, onay listesine alındım. Onay sürecinin nasıl hızlandırılacağı hakkında bilgisi olan var mı acaba?

• çok sık ileti yazman gerekiyor sanırım ve onaylanma süreci öyle çok kısa olmuyor haberin olsun, zaman alan bir süreç olabilir. Sabırla yazmaya devam etmen gerekli.

• Eyvallah, dostum teşekürler. Peki ekşi formatıyla ilgili bilgi edinebileceğim bir yer var mı? Demek istediğim ekşisözlük'te yazarken ne gibi bir üslüp kullanmalıyım, hangi tarzda yazmalıyım vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hammerdown -- 10 Temmuz 2023; 22:29:19 >
  • hammerdown H kullanıcısına yanıt

Nasıl sözlükte her kelimenin karşısında tanımı varsa ekşi sözlükte de en önemli kural girdiğin entry tanım içermesi.

Mesela donanımhaber başlığının altına "bu site bu aralar çok bozdu" yazmamalısın. Bunu demek istiyorsan "bu sıralar çok bozan site" yazmalısın. Bunu bil, diğer kuralları zamanla öğrenirsin. Bu formata uymayan entrylerini düzenle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taha178 -- 13 Ağustos 2023; 3:22:57 >
  • 2 3 yıl sürüyor yazar süreci. Sizden bazı yazılar girmeniz isteniyor. Sonrası bekleme süreci. Ekşinin eski ortamı ve yazar kalitesi kalmadığı söyleniyor. Ben 2 3 yıl bekledim. Sonra yazar olunca birşeyler yazmak gelmedi içimden
  • Nasıl yani? Ekşi'ye üye olur olmaz başlık açıp entry girme hakkı olmuyor mu? Benim gördüğüm bu tip yeni üye olup da entry giren yani mesaj yollayan çok üye var. Ekşi üyesi olmadığımı bildireyim.
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

Ekşi'ye üye olduğun zaman yazdığın yazıları sen görüyorsun sadece diye biliyorum. Bende 3 yıldır üye'yim ama halen 10k sıradayım. :) Ayrıca yazar olana kadar konu açamazsın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • -PoseidoN- kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam. Sağol. Peki yazar olana kadar yani sanırım yolladığın mesajlar (sanırım en az 10 entry) aylar/yıllar geçip de onay alana dek bir başka üyeye özel mesaj (DM) atabiliyor muyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 24 Ağustos 2023; 23:58:7 >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

Evet dm atabilirsiniz.

• Ekşi yazarı olup ne yapacaksınız ki?

15 yıl kadar geç kaldınız güzel ortam için :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.