Şimdi Ara

eksi sözlükte hakkımda tekrar hakaret etmişlerdi ya tekrar sildirdim. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
8.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: 07kubi07

"""çiftehan'da bir kaplıcada iken tanıma şerefine eriştiğim eczaneci beyefendi. kulağıma yaklaşıp, çıplak olduğunu belirtmiş ve istirham etmem halinde meşhur gürcü masajıyla ağrılarımı dindirebileceğini söylemişti. zatı muhteremi hafızamdan silemiyorum."""

doğru mu turbo ?

Hocam Çek masajı olmasın o

• turbo merak ediyorum, bu kadar davaya hiç masrafın olmuyor mu?!? ula en küçüğü 1000 tl olsa sen zaten işçiye vereceğin parayı davalara verirsin; onun yerine maaşı 2000 yap da bari çalışanın kazansın!...

@turbolinea

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hahaha ulan.

Sana okulda eczacilik işletme ve mevzuati dersi vermediler mi ?

Baksana sana ciddi ve samimi bişi sorucam; bi meslektaşın olarak, gerçek bir ilan mı o ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alper Tunga NOYAN -- 5 Mart 2017; 22:27:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: doctorfizik

turbo merak ediyorum, bu kadar davaya hiç masrafın olmuyor mu?!? ula en küçüğü 1000 tl olsa sen zaten işçiye vereceğin parayı davalara verirsin; onun yerine maaşı 2000 yap da bari çalışanın kazansın!...

@turbolinea

Sanane kardeş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iş kanununu tanımıyor ama mahkeme mahkeme dolanmayı biliyor. kan kanseri olmuşsun sen haberin yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: orion98

iş kanununu tanımıyor ama mahkeme mahkeme dolanmayı biliyor. kan kanseri olmuşsun sen haberin yok...

NEDEN HOCAM
  • Ne kansız bi insanmış bu, hak ettiği paraya vermez çalışana 3 kuruşuna göz diker, ama mahkame mahkemede dolaşır oraya parayı verir
  • Bu konudaki kullanıcılar: 5 kayıtlı üye, 51 misafir

Miaafirler hep eksiden

• quote:

Orijinalden alıntı: turbolinea

quote:

Orijinalden alıntı: orion98

iş kanununu tanımıyor ama mahkeme mahkeme dolanmayı biliyor. kan kanseri olmuşsun sen haberin yok...

NEDEN HOCAM

patron gene havandasin , masallah anzar degmesin, dokturuyon devam yardir
    heyt beee devam , taktik maktik yok bam bam baaam
  • sorunu açarsan cevap veririm...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.