Şimdi Ara

eksik yazdim CÖP

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar telefon piyasasi malum butun sirketler rekabet icerisinde oldugundan surekli uzerine koyarak gelisiyolar. Su aralar telefon almayi dusunuyorum fakat bu kadar secenek icinden telefon secmek zor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falcoon12 -- 26 Nisan 2014; 0:02:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tabiki g2 32gb tartışmaya ve neden demeye gerek yok kanımca
  • Butce nedir

• stevejones kullanıcısına yanıt
    1000ile 1700-1800 arasi

• Genis bi scala var tam amacin kullanma aliskanliklarin beklentin nedir ona gore daha saglikli yorum verilir

• stevejones kullanıcısına yanıt
    Telefon genelde elimde oluyo surekli sosyal medyada geziyorum. Bu sirada bos zamanimda muzik vs dinlerken oyun oynuyorum. Cozunurluk ekran boyutu benim icin onemli. Kucuk telefon kullanamiyorum. Cozunurluk parlaklik falan yuksek olmali ve 1bucuk 2sene beni idare etmeli :)

• 1000-2000 arasında Note 3 , Z1 Compact , G2 , Nexus 5 alınabilir.Tercih senin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: falcoon12

Telefon genelde elimde oluyo surekli sosyal medyada geziyorum. Bu sirada bos zamanimda muzik vs dinlerken oyun oynuyorum. Cozunurluk ekran boyutu benim icin onemli. Kucuk telefon kullanamiyorum. Cozunurluk parlaklik falan yuksek olmali ve 1bucuk 2sene beni idare etmeli :)

G2 32 lik

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.