Şimdi Ara

Ekşisözlük’te 1 senede 15k’dan yazar oldum. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
4.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Yine o kadar bekleyip yazar olamayan var. Sıralamada 15bindeydim. Şu an ilk 1000 içerisinde bekleyenler var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bundan bizene ? sorduk mu ?
  • 36 kullanıcısına yanıt
    Bildiğim konularda yazmayı seviyorum. Ayrıca sesimi bir şekilde duyurmak istersem ekşisözlük bunun için ilk tercihim olacak.

• ReflexAction kullanıcısına yanıt
    Konu açarken bunu size kim sordu diye bir seçenek göstermiyorlar. Burası konu dışı. Ben 17 senedir buralardayım.

• 1 tane bile tanımlı entry yazmadım 12k dan oldum

• Yanlış anlamda ama hocam eksi eski ekşi değil.Hem eskisi kadar aktiflik yok hemde oyle basliklar aciliyorki okurken ben utaniyorum.Bilgi aramak icin girersen zaten anca eski girdilerden yararlanabiliyorsun.Gelisen tek seyi oldu magduriyet husudunda firmalardan hesap sorma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atmin -- 6 Ekim 2019; 11:50:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek siyasi gönderim yoktu 4 senede yazar oldum. Bir firma hakkında kötü yazınca iyi ilgileniyorlar.

• Yaza yaza bitiremediler gündem hep sıcak

• Ekşiye girdim baktım yazar olmak için tonla insan çıldırıyor niyeki ödül falan mı veriyorlar nedir bu olay yani böyle acayip şeylerle uğraşmak ta ilginç birşey bana zorluk çıkaran bi sistemi kullanmam olur biter
  • Orda yazar olmuşsun buraya yazıyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: The Alim

Niye ki çok mu önemli ekşide yazar olmak ?
    Sen yazar olmak için çırpın dur ama paraları onlar kazansın oh miss.
    Dh forumda da yaziyon der gibisin. Evet ama burada öyle yazar olmak için uğraşmiyon.
    Ekşide yazar olmak tamamen boş iştir.
    Ekşi premium var, cahil misin?

• 8 yıllık ekşi yazarıyım 3 yedek hesabım var dandik çaylak alım şeysinde olay formata uyma falan değil günlük giriş yapmadır. mesela vds serveri olan günlük giriş yapıp sitede gezinecek bir bot yapsa 3 ayda bir çaylak hesapları yazar olur.
  • 2 ay önce yazar oldum 2 sene beklettiler.
    sıralamada 28binlerde falandım.
    sözlüğe girmezdim 12 tane mesajım vardı.
    ekşi 2 kez büyük alım yaptı son aylarda.

yazar oldum ama konu dışından vazgeçmedim yazar hesabı 12 mesajla duruyor hala ben burda yardırıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 6 Ekim 2019; 15:30:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaç puanla girdin?

• ekşi sözlükte yazar olmanın veya olmamanın hiçbir önemi yok.6-7 ay önce kayıt oldum birkaç gün takılmaya düzenli olarak entry girmeye çalıştım ama başaramadım.çaylaktım hala öyleyim,sol framedeki başlıklara bakınca istemsizce midem bulanıyor ve aklıma yazacak bir şey gelmiyor o tarz başlıklara,ben de arada bir aklıma bir şey gelince girip entry yazıyorum sonra da çıkıyorum.leş gibi bir yer,önceden de böyle miydi bilemiyorum.çaylak kalsam da umrumda değil yazar olsam da.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.