Arkadaşlar bugünki el classico ne olur acaba , mantıklı bir açıklaması olanlardan yorumlar bekliyorum sebebini de yazarlarsa...
quote:Orijinalden alıntı: EneRGy.Aralarındaki Son 4 maçların hepsi ilk yarı sıfır bitmiş. en temizi ilk yarı sıfır oynamakKG var en banko seçim en az 2 oran istiyosan Messi gol atar, ronaldo gol atar, veya İY0 deneyebilirsin.
quote:Orijinalden alıntı: BlackwaterKG var en banko seçim en az 2 oran istiyosan Messi gol atar, ronaldo gol atar, veya İY0 deneyebilirsin.Alıntıları Göster ben Gamesligadan madrid 1.5üstü gol atar oynadık 50 misli 2 oran
quote:Orijinalden alıntı: gungor96banko istiyosan ilk yarı 0 deneyebilirsin. Oranı yükseltmek istersen iy/ms- 0/1 denemelisin.Barcelona kazanmak zorunda ve kazanacak bence
quote:Orijinalden alıntı: MechanikerBarcelona kazanmak zorunda ve kazanacak bence Alıntıları Göster Bu maç ya alt ya da üst olur
quote:Orijinalden alıntı: Aybala5quote:Orijinalden alıntı: badb0y Bu maç ya alt ya da üst olur 2.5 olmaz diyonAlıntıları Göster iy0 ms2
quote:Orijinalden alıntı: Çernezyomquote:Orijinalden alıntı: badb0y Bu maç ya alt ya da üst olur baya güldüm ya Alıntıları Göster 2/2
quote:Orijinalden alıntı: CERRAHPAŞALI89Bu mesaj silindi.Kadrolara bakıcam ona göre kararımı vericem. Benzema oynarsa ilk gol atar oynayacağım Bol şans
quote:Orijinalden alıntı: monti24 Kadrolara bakıcam ona göre kararımı vericem. Benzema oynarsa ilk gol atar oynayacağım Bol şans
quote:Orijinalden alıntı: monti24 Kadrolara bakıcam ona göre kararımı vericem. Benzema oynarsa ilk gol atar oynayacağım Bol şans Oh my god
quote:Orijinalden alıntı: Amroth.quote:Orijinalden alıntı: monti24 Kadrolara bakıcam ona göre kararımı vericem. Benzema oynarsa ilk gol atar oynayacağım Bol şans Oh my god Alıntıları Göster 20 tl attım daha dogrusu idda bayime yazdırdım ii olduu :) teşekkürler arkadaşlar inşallah sizlerde kazanırsınız
quote:Orijinalden alıntı: monti2420 tl attım daha dogrusu idda bayime yazdırdım ii olduu :) teşekkürler arkadaşlar inşallah sizlerde kazanırsınızAlıntıları Göster Real Madrid kazanır. Mor! bu sene takımı şampiyon yapar.
quote:Orijinalden alıntı: amon35quote:Orijinalden alıntı: amon35 iy0 ms2 oynayan arkadaşları tebrik ederim.Alıntıları Göster keşke böbreklerimi satıp barcelonaya yatırsaydım normalde iddaa oynamazdım ama böyle bir maçı hemde tek maç olarak görünce 30tl yatırdım barçaya, kazandığım 30 lirayla ne yapsam acaba
quote:Orijinalden alıntı: Dr. Hannibal Lecterkeşke böbreklerimi satıp barcelonaya yatırsaydım normalde iddaa oynamazdım ama böyle bir maçı hemde tek maç olarak görünce 30tl yatırdım barçaya, kazandığım 30 lirayla ne yapsam acabaAlıntıları Göster Haftanın zararını çıkardık