Şimdi Ara

El ile char kasılırmı ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: BLoodRunsCoLD

arkadaşlar 2. bir sro açıyorum ama bilgisayarı çok kasıyor siz nasıl 2 sro oynuyorsunuz aynı anda ?

ben 2 tane açıp giriyorum sonra birine girdimi diğerine giremiyorum
  • arkadaşlar bide ben 8 li party yapamıyom ki almıyolar veya yok öyle partyler
  • Elle kasılır kasılmasına ama bence elle kasmak için eu şart.Yalnız eu da takım işi.Sürekli 8li party'de olursan 5 saatte botun 10 saatte kastığından fazla kasarsın.Keyfini de alırsın.Ancak biz Türkler de party anlayışı olmadığı için
    Millete eu party'nin yararını anlatmaya çalışıyorum , adam yok ben kasarım blader imi diyo.
    Zamanınız yoksa tabi bota bırakabilrsiniz ama eğer bilgisayarın başında durabiliyosanız ve 8li party kurcak bi ortamınız varsa bota gerek yok.
  • ya saçmalıktan başka bişi değil , 7 gün 24 saat uyumadan mı kasıyosunuz
    quote:

İmposible is nothing
    bırak bu işleri tamam 80 e de elle kasılırda şu 7/24 ü bırakın artık , o botçuların söylemesi gereken şey
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pércussionist

ya saçmalıktan başka bişi değil , 7 gün 24 saat uyumadan mı kasıyosunuz
    quote:

İmposible is nothing
    bırak bu işleri tamam 80 e de elle kasılırda şu 7/24 ü bırakın artık , o botçuların söylemesi gereken şey

Ben uyudugum zamanda kardeşim oturup kasıyor tabi günde 3-4 saat kasmadıgımız oluyordur 7/24 dediysek saniyesi saniyesinemi algılıyorsun anlamadım ki
    saçmalık olan senin düşüncelerin yalanmı konusuyoruz burda bilip bilmeden atıyorsun

Edit: Yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dark-well -- 28 Ocak 2008; 0:20:16 >

• ben bu oyuna yeni başladım 2 3 hafta oldu şu ana kadr 2 30 bi 24 çar kastım :D sonunda kendi çarımıda buldum günde 6 8 10 12 saat oturdum oluo ama benim amacım 80 olmak deil zaten :D bot kulanıp çarı bir ayda 60 yapsam nolcak sanki ben oyundan zevk almadıktan sonra niye oynumki o parayı kızlarla yerim daha büyük zevk bence.Ayrıca 80 olunca akşama kadr adma kessen nolucaki emin olun oyunun eğlencesi lvl kasmakta drop kutularını heyecanla açmaktadır bu her oyun için geçerlidir.

Botsuz bir :D silkroad için (bu arada bu oyunda nie bot serbest ya gm flan yokmu ticket fln atamayızmı bi kaç kayma yaparım belki:)

• quote:

Orjinalden alıntı: Saeros

ben bu oyuna yeni başladım 2 3 hafta oldu şu ana kadr 2 30 bi 24 çar kastım :D sonunda kendi çarımıda buldum günde 6 8 10 12 saat oturdum oluo ama benim amacım 80 olmak deil zaten :D bot kulanıp çarı bir ayda 60 yapsam nolcak sanki ben oyundan zevk almadıktan sonra niye oynumki o parayı kızlarla yerim daha büyük zevk bence.Ayrıca 80 olunca akşama kadr adma kessen nolucaki emin olun oyunun eğlencesi lvl kasmakta drop kutularını heyecanla açmaktadır bu her oyun için geçerlidir.

Botsuz bir :D silkroad için (bu arada bu oyunda nie bot serbest ya gm flan yokmu ticket fln atamayızmı bi kaç kayma yaparım belki:)

Oyunu bot oynarsa ben niye oynuyorum ki

• quote:

Orjinalden alıntı: Rogue_19

arkadaşlar görüyorum herkez bot ile kasıyor hiç el ile 80 e kasan yokmu ?

herkez botla kasıyo bizide zorluyorlar bot almaya yoksa lvlde yok

ben kastım el ile lvl 80e kdr
  • quote:

Orjinalden alıntı: dark-well

ben şuan 69 lvl im ve hiç bot, premium, ticket, almadım sadece kedi aldım ve ramazanın 1. günü bu charımı açmıştım

Herkes benim gibi kasabilirmi tartışılır cunku ben 7/24 kasıyorum

bende 68 lv lim daha bot kullanmadım kullanmayıda düşünmüorm
  • Bot borazanlığı yapan mesajlar silindi.
    Yorumlarımızda forum kurallarına uymaya özen gösterelim.
    "Ben botla kasıyorum şu veya bu nedenden dolayı" demek başka.
    "Botsuz kasılırmı bea, forever bot" demek başka.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.