Şimdi Ara

El Salvador hükümeti Bitcoin kârıyla okul açıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Tamam da hocam şimdi bunlar ülkenin sermayesini hepsine btc alıyorlar çünkü ödeme vs her şey btc ile yapılıyor. Devlet bu kar satışı yaptıktan sonra çok yükselse btc devletin yani milletin parası yerle bir olacak. Votalite aşırı fazla. Mecburen bir daha alınacak.Bana sürdürülebilir gelmiyor. Çünkü abd diyelim bir girse böyle devletleri yerle bir eder. Balina olmuş olacak abd misalen. Bana çok mantıklı gelmiyor bundan.

Ben btcnin hiç bir zaman para birimi olabileceğini düşünmüyorum ondan böyle söyledim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BTC zaten para birimi. Senin dediğin rezerv para birimi. Şu anda El Salvador için rezerv para birimi. Ben ne dediğini anladım. Dünya'da geçerli rezerv para birimi olmaz diyorsun ama öyle bir şey olacaksa bile, ona daha çok var. 10 yılda finans sisteminin ayarlarını bozmaya başladı bile.

• Türkiye şu işe zamanında girmedi.Devlet olarak bir rezerv oluşturulup bugün değerlendirilse cari açık kapatılırdı.

şimdi ise iklim konferansı safsatası ile kripto para üretimini her ülkede kısıtlamak isteniyor işin esasında.

şimdi el salvador bana göre bitcoinin rezerv para birimi olarak kullanılmasında pilot ülke olarak arkaplanda kullanılıyor diye düşünüyorum.Birkaç yıl içinde el salvador bitcoin ile ekonomisini çıta atlatırsa diğer devletlerde kripto para ekonomisinin temeli olan blockchain teknolojisine geçmede tereddüt etmeyecek,asıl planda bu zaten.Nakitsiz toplum ve tam kontrol...

• El Salvador konuya hızlı girdi, bitcoini ülkenin para birimi ilan etti. Elbette şu an için riskli ancak ilk olmanın avantajını yaşama ihtimalleri de oldukça kuvvetli.

Kısa vadede her ne yaşarlarsa yaşasınlar, uzun vadede bu işten karlı çıkacaklarını düşünüyorum. Daha öncede dediğim gibi blokchain ve kripto paraların gittiği yer belli.

Zamanında yatırımını yapmayan yeni çağda çok dizini dövecek.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.