Şimdi Ara

El Yapımı Laptop Soğutucu Fan Kontrollu Yeni Resimler Eklendi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
6.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: vinorosso

Almak istediğim fan kontrol bu :http://www.sanalpazar.com/Fan-Kontrolcusu-Kontorolleri-2-Li-Kasa-Ici-kargo__isp6030063

fan ise bu ikisinden biri , 2 tane alacağım : fan 1 fan 2

Bir tersli yok değil mi hocam? Giriş ve çıkışları uygun mu?

Yok hocam problem yok.Fan kontrolde büyük soket var molex yani onu psu bağlıcaksın.Diğer ufak 3 pinler fanlara.Zaten fanların yanında o aparattan verirler fanların yanında.PSU çalışmaz tabi sadece tek sorunun o olur ondada anakarta bağladığın psu dan çıkan soketin yeşille siyah kablosunu birbirine bağlaman lazım.

PSU adaptör farkı ben adaptör belki fan kontrole zarar verir diye PSU la bağlamıştım.Uygun bir adaptör bulabilirsen onlada çalıştırabilirsin.Ama ne kadar güç çeker o kadarını bilemem.12 volt ama kaç amper ister bişi diyemem.

• Tamamdır hocam aklımda soru kalmadı çok teşekkür ederim, finallerim bitsin yapmaya başlayacağım
  • Çok güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vinorosso

Tamamdır hocam aklımda soru kalmadı çok teşekkür ederim, finallerim bitsin yapmaya başlayacağım

Rica ederim.Ama baştan söyliyim herkes 15-20 derece düşüş istiyo bekliyo ama öyle bişi malesef imkansız gibi.
    7-8 derece maksiumum 10-12 diyelim.Sonuçta laptobun kasasına temas edicek.Plastik kısıma sadece laptobu biraz rahatlatıcak.Sonra niye böyle oldu dememek için söylüyorum :)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.