mükemmel olmuş burda görmesem el yapımı degil derim valla.
elinize sağlık orginaliyle aynı olmuş gerçekten büyük emek var.
teşekkür ederim arkdaşlar.. :)
El yapımı ama çoğu fabrikasyondan daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Eline emeğine sağlık arkadaşım. Çok güzel ve titiz bir çalışma.
güzel çalışma olmuş tebrikler.banada 2 tane cpu bloğu yaparmısn parasıyla
Teşkürederim.
Malesef hiç vaktim olmuyor.
su soğutma riskli ama süper
O kadar çok elimde rekor matkap ucu, conta, yok taşlama ucu falan olduki hepsini o kapta topladım. Gördüğünde bunun kabının kapağı. :P
Bu arada sitemimi değiştirdim. Artık yukardaki techizat Q6600 lü Abit X38 li ve 8800gt zotac amp 3p li bir sistemi soğutuyor. Gerçi değiştireli bi 4 ay fln oldu galiba :P Bu hafta sonu fireballdan alphacoolun GP3-07B VGA bloğunu alıcam büyük ihtimal. İncelemesinide buraya yazarım. Overclock olayına bir türlü giremedim. Kesinlikle uzun zaman isteyen bir olay. Zaman bulursam denemeler yaparım. En azından yakın bir zamanda yeni sistemim ile sıvı soğutmanın overclocksuz sıcaklık sonuçlarını ekleyeceğim.
Eline sağlık süper olmuş işte l emeği :D bende şu sıralar uğraşıyorum şu an radyatörü yaptım sadece çünkü eli kulağında sistemimi değiştircem daha karar veremedim büyük ihtimalle q6600 ve 8800 gt ikilisine terfi edicem sanırım şu an sen q6600 a geçmişsin böyle bir su soğutma ile overclock yapıp sonuçları yazarsan çok aydınlatıcı olur benim 1. tercihim su soğutmanın overclock başarısı ardından sezsizlik tabi.
süpersin kardesım manyak bişiy olmuş... senin gibiler aslında yüksek yerlere gelmeli bence.
El emeği göz nuru deriz ya.Gerçekten sende uğraşmışsın.Vaktini zamanını harcamışsın.Bunuda bizimle paylaşman kadar güzel ve onurlu bir şey olamaz.Bende yapmayı istiyorum ama herhalde olmayacak gibi.
kardeş öncelikle eline emeğine sağlık ..kesene bereket
"el yapımı su soğutma" cümlesının açıklaması senın yaptığın çalışmadır...
bende kendi bloğumu yapmak istiyorum ama blokların ortasındaki tırnakları nasıl yapacağımı düşünüyorum