Şimdi Ara

El Yapımı Wireless Anten (Patch 7.5 dB) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
29.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: porkatal

onu anladım da kobloyu bilgisayara nasıl bağlıcas usb ilemi yoksa kulaklık girişimi yani bilgisayara bağlamak için ne kullanıcas ben usb ile bağlıyorum ama bu seferde klavye kitlenior çıkarınca düselio acil cvp lütfen eğer bilgisayara bağlamayı resimli gösterirsenizz sevinirim arkadaşlarr!!

Sanırım burada büyük bir yanlış anlama var bu anteni bilgisayara bağlayamazsınız. Bu anten kablosuz özelliği olan modem, router, pci kartlar ve anten çıkışı olan usb cihazlar içindir. Antenin bilgisayara bağlanması sözkonusu değildir.

• Elimdeki adsl wireless modemin biraz daha sinyal verişini artırmam lazım,bu süt kutusu işe yarar mı?,ya da daha yüksek dB olan bir çift anten taksam olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr.amon -- 22 Ocak 2010; 13:54:39 >
  • Söylediklerini tam olarak anlayamadım.Şu an elimde airties rt 205 modem var antenini söküp bunu mu takacağım?
  • gereksiz, maliyetli vesaire bahaneler üretene kişiler, lafım size, tamam siz gidin basın parayı hazıra konun. ama burada üreten insanların düzgün bir şeylerle uğraşan insanların şevkini kaçırmayın.
    "üretmeye ne gerek var daha ucuza hazırını almak varken" bu laflar hep aynı zihniyetin ürünü.

--

konuyu açan arkadaşa ve bunu evinde deneyenlere kendi adım teşekkür ediyorum. :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.