Şimdi Ara

Elanesse UO Shard...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elanesse UO bomba gibi geldi..Daha açılalı 1 hafta oldu..şimdiden başlarsanız ilerleyen zamanlarda serverda iyi bir yere gelebilirsiniz..1 yıllık sözleşme var ve en az 1 yıl açık kalacak server...

Site şuan bakımda..

Site açılana kadar clienti buralardan indirebilirsiniz..:

http://www.hemenpaylas.com/download/1883585/setup.rar.html (Linkleri kopyala yapıştır yapınız.)
    http://rapidshare.de/files/36041431/setup.rar.html (Linkleri kopyala yapıştır yapınız.)

acc alımı server yeni olduğu için free'dir..Account sistemi gelecektir..Bu konudaki detaylı bilgi sitede mevcuttur..

ben owner deilim..player olarak oynucaktım ama sonradan staff oldum..Player olarak da baktıgımda güzel bir server'dı..Staff oldugum için güzel demiyorum..

Saat sabah 5-6 ya kadar oturdugumu biliyorum..Gerçekten bir sorununuz var ve bunu adam gibi belirttiğiniz şekilde kesinlikle cvp buluyorsunuz...

Edit: Serverımız düz(kasmalı) shard'dır..Ayrıca owner'lar hariç hiçkimse .add .dupe vs komutlar kullanamaz yani edit gibi olaylara serverımızda yer yoktur !

Saygılarımla..
    Akashiva

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozblod -- 18 Ekim 2006; 21:48:24 >

• taam guzel konusuon da bu servere baslicaklarin en az iki sorusu olacagini dusunuyorum
    1_en onemlisi server pvp mi yoksa normal mi :)
    2_bana gore en onemli olan sey editttt:(

bana gore tabiki bunlardan en onemlisi edit olmamasidir ama yani 1. pek onemli deildir nede olsa (her yerde kraliz) yani anlicaniz ilk onemli olan ediiittttt :)(vr bence oynamayi bilen herkez icin en onemli olan sey budur...)....

• Bende Bi Baktımda Gercekten Guzl Server Knightı Bırakınca uo Serverı Aramaya Basladık .. Suanda Baya İi Gidio Scpterde Saglam ;) Krallık Felan Gelcekmiş .. Player Sayısı Artacaktır suanda az olması benim için ii [pvpden pek anlamamda :D]

Hayırlı Olsun Derim :)
  • hım oyun rp mi ???
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.