Şimdi Ara

Elanoya Şok (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • her$eye eyvallahta bu adam pas atamiyo diyenler ayip ediyo . uzun paslari nokta pas resmen .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yakita

quote:

Orijinalden alıntı: chakra

Elano Brezilya milli takımında bizde oynadığı gibi oynarsa 15. dakikada oyundan alınır. Ama orada öyle oynamayacağını, yürekten oynayacağını hepimiz biliyoruz. Bizde ise sanki bedavaya, rica üzerine oynar gibi sahada bulunuyor. Takımın direnci bu nedenle en önemli yerde orta sahada zayıflıyor. Böyle olmakla beraber hadi adam iş bitiriyor, öldürücü paslar atıyor, toplara dehşet vuruyor desek, o da yok. Bu adam neden oynuyor desek, futbollu çok bilenler "siz elano yu spektaküler hareketler yaan adam mı bekliyordunuz, o sistem oyuncusu, siz annamazsınız, aslında o süper oynuyor ama çaktırmıyor ehuheuheehu" diyorlar.

Aynen katılıyorum. Bu Elano'nun ne iş yaptığını bilmiyorum. Dediğin gibi ne pas atabiliyor, ne top kapabiliyor, ne şut vurabiliyor... Onun bizim takımda yaptıklarını Barış da yapıyor... Böyle giderse zaten Rijkaard'ın göndereceğine inanıyorum.

Son maça bakarak böyle konuşmayın.

Bu adam nerede oynuyor ? Ön libero. Bildiğin ön libero gibi ya maçları seyredin dizilişe bakın sahada ki yayılmamıza bakın atak başlangıçlarında sezonun genelinde böyle oynadı Elano.

Arda'nın sağ bek oynaması gibi Elano'nun ön libero oynaması. Arda Manisa'da sağ bek oynamıştı sanırım, Elano'da 2-3 maç ön libero oynamış ama ön liberonun adamı değil.

Nitekim dün son 15 dakika ofansa doğru kaydırıldı ve 3 pozisyon oluşturdu anında.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.